Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Five Nights at Freddy's 2

Λήψεις: 34
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: XP,Vista,Windows 7, Windows 8
Επεξεργαστής: 2 GHz Intel Pentium 4 ή AMD Athlon ή ισοδύναμο
Μνήμη: 1 GB
Γραφικά: 1 GB
Αποθήκευση: 250 MB

497 seeds / 74 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Five Nights at Freddy's 2

Περισσοτερα για το παιχνιδι Five Nights at Freddy's 2

Καλώς ήρθατε πίσω στη νέα και βελτιωμένη πίτσα του Freddy Fazbear!

Στις πέντε νύχτες στο Freddy's 2, οι παλιές και γηρασμένες animatronics συνοδεύονται από ένα νέο cast των χαρακτήρων. Είναι φιλικά προς το παιδί, ενημερώνονται με την τελευταία τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου, συνδέονται με τις τοπικές βάσεις δεδομένων για εγκληματίες και υπόσχονται να κάνουν μια ασφαλή και διασκεδαστική επίδειξη για παιδιά και ενήλικες!

Τι θα μπορούσε να πάει στραβά;

Δεδομένου ότι οι νέοι φύλακες ασφαλείας εργάζονται νύχτες, η δουλειά σας είναι να παρακολουθείτε τις κάμερες και να βεβαιωθείτε ότι τίποτα δεν πηγαίνει στραβά μετά τις ώρες. Ο προηγούμενος φρουρός διαμαρτυρήθηκε για τους χαρακτήρες που προσπαθούν να εισέλθουν στο γραφείο (από τότε έχει μετακινηθεί σε καθημερινή στροφή). Για να γίνει ευκολότερη η δουλειά σας, σας έχει δοθεί το δικό σας κενό κεφάλι Freddy Fazbear, το οποίο θα έπρεπε να ξεγελάσει τους animatronic χαρακτήρες να σας αφήσουν μόνοι τους, αν θα μπείτε τυχαία στο γραφείο σας.

Όπως πάντα, η Fazbear Entertainment δεν είναι υπεύθυνη για το θάνατο ή την αποσυναρμολόγηση.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: