Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

XCOM Enemy Within

Λήψεις: 14
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ:Windows Vista or later
Επεξεργαστής:2 GHz Dual Core (Core 2 Duo 2.4 GHz or Athlon X2 2.7 GHz) CPU
Μνήμη: 2 GB
Γραφικά: 256 MB Video Memory NVIDIA GeForce 8600 GT / ATI Radeon HD 2600 XT or greater
Αποθήκευση: 20 GB

232 seeds / 31 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι XCOM Enemy Within

Περισσοτερα για το παιχνιδι XCOM Enemy Within

XCOM: Εχθρός Εντός της επέκτασης στο παιχνίδι XCOM 2012: Εχθρός Άγνωστο. Enemy Within προσθέτει μια απίστευτη σειρά από νέες ικανότητες, αναβαθμίσεις και όπλα για την καταπολέμηση νέων εχθρικών και εξωγήινων απειλών. Αυτή η επέκταση εισάγει επίσης νέους χάρτες και αποστολές, νέο τακτικό και στρατηγικό gameplay και νέο περιεχόμενο για πολλούς παίκτες.
Βασικά χαρακτηριστικά
Νέα Ικανότητες Στρατιώτης: Κατασκευάστε το Εργαστήριο Γενετικής για την ενίσχυση της φυσικής ικανότητες εργάτες σας, συμπεριλαμβανομένων προσαυξήσεις στο στήθος, τον εγκέφαλο, τα μάτια, το δέρμα, και τα πόδια ή να χτίσει την Κυβερνητική Lab για να καταστεί δυνατή η κατασκευή του νέου Μηχανοκίνητης εξωσκελετικής Cybersuit, ή MEC. Το νέο MEC Trooper διαθέτει φλογοβόλο και εκτοξευτή βομβίδων.
Νέα Όπλα και Εξοπλισμός: Δώστε στους χειριστές σας ένα επιπλέον τακτικό πλεονέκτημα με νέα έργα από την ομάδα μηχανικών και το Χυτήριο.
Νέες απειλές εναντίον: Υιοθέτηση νέων τακτικών για την αντιμετώπιση των απειλών από δύο νέους εξωγήινους τύπους και μια νεανική νέα οργάνωση γνωστή ως EXALT.
Νέος στρατηγικός πόρος: Έχει ανακαλυφθεί ένας πολύτιμος νέος ξενιστικός πόρος, γνωστός ως Meld. Χρησιμοποιήστε το προσεκτικά πίσω στη βάση για να ξεκλειδώσετε νέες έρευνες και αναβαθμίσεις.
Νέες τακτικές προκλήσεις και χάρτες: Οι επιχειρήσεις Cloak-and-dagger και intelligence παρέχουν νέες τακτικές προκλήσεις σε πάνω από 40 νέα πεδία μάχης.
Νέα Multiplayer χάρτες, μονάδες και ικανότητες: Δημιουργία προσαρμοσμένων ομάδα σας από μια ευρύτερη γκάμα επιλογών και να κυριαρχήσουν τον αντίπαλό σας σε έντονο, αγώνες, turn-based one-on-one.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: