Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Warhammer 40,000 Regicide

Λήψεις: 14
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows 7
Επεξεργαστής: 2.4 GHz Dual Core (2.4 GHZ)
Μνήμη: 2 GB
Γραφικά: NVIDIA GeForce 8600 GT / ATI Radeon HD 2600 XT or greater
DirectX: Έκδοση 9.0c
Δίκτυο: Ευρυζωνική σύνδεση διαδικτύου
Επιπλέον σημειώσεις: Broadband Internet Connection required for Multiplayer and User Account functionality. .
Αποθήκευση: 5 GB

996 seeds / 187 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Warhammer 40,000 Regicide

Περισσοτερα για το παιχνιδι Warhammer 40,000 Regicide

Warhammer 40.000: Αφιερώματα
Το Regicide είναι μια βίαιη επίθεση σε ένα από τα μεγαλύτερα στρατηγικά παιχνίδια όλων των εποχών. Το παιχνίδι συνδυάζει πολλαπλές φάσεις μάχης με δυναμική δράση. Μαντείστε το στρατό σας στη θέση του και εξαπολύστε μια καταστροφική σειρά από τακτικές ικανότητες για να συντρίψετε τους εχθρούς σας. Το παιχνίδι προσφέρει δύο ξεχωριστές λειτουργίες:

Σχεδιάστε την επίθεση και δώστε εντολή στους στρατιώτες σας μέσα από δύο φάσεις μάχης. Ανοίξτε τη φωτιά στους εχθρούς σας, χρησιμοποιήστε τακτικές ικανότητες και εξαπολύστε ψυχικές δυνάμεις για να συντρίψετε τους εχθρούς σας. Καταπολέμηση το δρόμο σας μέσα από βίαιες single και multiplayer μάχες για να καταστρέψουν όλα όσα στέκονται μεταξύ σας και ορισμένες νίκη.

Αυξήστε τις τακτικές σας τόσο σε μονοθέσια όσο και σε παιχνίδια για πολλούς παίκτες που βασίζονται σε παραδοσιακούς κανόνες σκακιού, εκτελώντας βίαιες βίαιες σκοτεινές εκδηλώσεις σε δραματικά χωράφια μάχης. Επιλέξτε τη φυλή σας και πηγαίνετε στον πόλεμο σε απευθείας σύνδεση εναντίον αντιπάλων από όλο τον κόσμο στο πλήρως cross-platform πλατφόρμα πολλών παικτών.

2 μοναδικές λειτουργίες παιχνιδιού: Παίξτε τόσο σε κλασικά σκάκι όσο και σε εκτεταμένους τρόπους παιχνιδιού Regicide.
Online και μόνος παίκτης: Δοκιμάστε τον εαυτό σας ενάντια στον AI μας τόσο στην καμπάνια όσο και στην αψιμαχία και φέρτε τις νέες δεξιότητές σας για να αντέξετε εναντίον αντιπάλων σε πολλαπλές λειτουργίες παιχνιδιών σε απευθείας σύνδεση
Ένα πονηρό AI: Αυξήστε τις ικανότητές σας στίχους 5 διαφορετικές ρυθμίσεις δυσκολίας AI και στις δύο Classic και Regicide.
Τοπικό multiplayer: Αντιμετωπίστε τους ζωντανούς αντιπάλους στους τοπικούς αγώνες hotseat.
Ασύγχρονο παιχνίδι: Πάρτε το παιχνίδι σας μαζί σας και προκληθείτε στους φίλους σας σε πολλούς ασύγχρονους αγώνες.
Ανταγωνιστικοί σε απευθείας σύνδεση πίνακες βαθμολογίας: Ανταγωνιστείτε ενάντια στους φίλους σας και στον κόσμο με ζωντανά Κλασσικά και Regicide Leaderboards.
50 καμπάνια αποστολής για έναν παίκτη: Συμμετάσχετε τον καπετάνιο Dracomedes καθώς αγωνίζεται για τον Hethgar Prime με τους γιους του Sanguinius στην αποστολή 50, μια πλήρως αφηγημένη καμπάνια: Οι άγγελοι του θανάτου.
2 μοναδικοί αγώνες: Παίξτε ως αδιάκριτοι Space Marines ή αίμα διψασμένοι Orks, ο καθένας με τα μοναδικά πλεονεκτήματα, τις αδυναμίες, τις ικανότητες και τις στρατηγικές του.
11 Unlockable Κεφάλαια και Clans: Απαιτείται ένα από τα 11 εικονικά διαστημικά θαλάσσια κεφάλαια ή Ork Clans στο πεδίο σε αγώνες για πολλούς παίκτες και αψιμαχία
36 αποκλειστικά μοντέλα: Προσαρμόστε την εμφάνιση του στρατού σας προχωρώντας μέσω της καμπάνιας, της αψιμαχίας (VS AI) και των online leaderboard.
45 μοναδικές δυνατότητες παίκτη και μονάδας: Εξαφανίστε μια συντριπτική ποικιλία δυνατοτήτων παίκτη και μονάδας για να καταστρέψετε τους εχθρούς σας. Προσαρμόστε τα φορτία ικανότητας σας ώστε να ταιριάζουν με το στυλ παιχνιδιού σας.
Τοποθετείται σε 8 διαφορετικές γλώσσες: Παίξτε στα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Νορβηγικά, Ιταλικά, Πολωνικά, Ρωσικά και Ισπανικά.

Αυτό είναι μόνο η αρχή. Το σύμπαν καλύπτει αμέτρητους γαλαξίες για να κατακτήσει.
Αυτό δεν είναι μόνο πόλεμος. Αυτό είναι REGICIDE.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: