Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Trapped Dead Lockdown

Λήψεις: 32
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: XP(SP3)/Vista/Windows 7/8/8.1
Επεξεργαστής: 2 GHz Processor
Μνήμη: 2 GB
Γραφικά: Συμβατή με DirectX 9.0c / Shader3.0, VRAM 512 MB
Αποθήκευση: 2 GB

232 seeds / 133 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Trapped Dead Lockdown

Περισσοτερα για το παιχνιδι Trapped Dead Lockdown

Μια μικρή αμερικανική πόλη ξεπερνάει τους ζωντανούς νεκρούς! Καταφέρνετε να εισέλθετε στην πόλη λίγο πριν το στρατιωτικό κλειδώσει και τώρα πρέπει να περικόψετε και να πυροβολήσετε το δρόμο σας μέσω χιλιάδων ζόμπι για να ολοκληρώσετε την αποστολή σας σε αυτό το γεμάτο δράση RPG Hack & Slash.

Στο Trapped Dead: Lockdown, πολεμάς σε μια διαδραστική ιστορία φρίκης ως έναν από τους πέντε διαφορετικούς χαρακτήρες: το θαλάσσιο, το κρεοπωλείο, ο δολοφόνος, ο στρατάρχης και ο εξορκιστής. Κάθε τάξη έρχεται με τη δική της προσαρμοσμένη ιστορία, καθώς και τις ατομικές δυνάμεις και ικανότητες - ο δολοφόνος είναι ειδικός στα πυροβόλα όπλα, ο σφαγέας σφαγιάζει τους εχθρούς του σε μάχη με σώμα και ο εξορκιστής πατάει τα ζόμπι με τις πνευματικές ικανότητές του. Κάθε ένας από τους χαρακτήρες διαθέτει δικό του ατομικό δέντρο δεξιοτήτων, όπου μπορείτε να ξεκλειδώσετε νέες αμυντικές ικανότητες και επιθέσεις σε κινήσεις για να σας βοηθήσουμε στην μάχη.

Στο Trapped Dead: Lockdown, θα πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο όπλα ταυτόχρονα ή να εξοπλίσετε ένα ισχυρό δύο χεριών. Ο τεράστιος αριθμός των όπλων διατηρεί ενδιαφέρον το παιχνίδι, επιτρέποντάς σας να πειραματιστείτε με νέους συνδυασμούς όλη την ώρα: Θα θέλατε να στείλετε πρώτα ένα πυροβολισμό με το πιστόλι και στη συνέχεια να αρπάξετε το σφυρί σας για ένα διπλό χτύπημα ή να βασιστείτε στις μυστικές δυνάμεις του μαγεία σταυρό για να θέσει τα ζόμπι στη φωτιά; Κλειδιά, άξονες, μαχαίρια, περίστροφα, tasers, τουφέκια, καραμπίνες, τόξα, χειροβομβίδες, βιβλία ορθογραφίας κ.λπ. Υπάρχουν εκατοντάδες διαφορετικά όπλα με τα οποία μπορείτε να σκοτώσετε τους ζωντανούς νεκρούς - μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε τα οχήματα για να τα εκτελέσετε!

Ενώ ανακαλύπτετε τον τεράστιο κόσμο του παιχνιδιού, θα συναντήσετε πολλούς διαφορετικούς τύπους σάπια εχθρούς και απειλητικά τέρατα αφεντικών των οποίων οι διαφορετικές στρατηγικές και ικανότητες θα σας απαιτήσουν να σκεφτείτε γρήγορα και να χτυπήσετε σκληρά εάν θέλετε να ζήσετε. Τα τέρατα διψούν για αίμα και μετακινούνται γρήγορα από όλες τις πλευρές, οπότε βεβαιωθείτε ότι δεν περιβάλλεται! Τα φιλικά NPC μπορούν να σας ζητήσουν βοήθεια ή να πολεμήσουν μαζί σας, αλλά στο τέλος, υπάρχει ένας μόνο κανόνας σε αυτόν τον κόσμο: σκοτώστε ή σκοτώστε!
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: