Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Total War Shogun 2

Λήψεις: 15
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows 7 / Vista / XP
Επεξεργαστής: 2 GHz Intel Dual Core processor / 2.6 GHz Intel Single Core processor, or AMD equivalent (with SSE2)
Μνήμη: 1GB RAM (XP), 2GB RAM (Vista / Windows7)
Γραφικά:256 MB DirectX 9.0c compatible card (shader model 3)
DirectX®: DirectX 9.0c
Αποθήκευση: 32 GB

286 seeds / 464 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Total War Shogun 2

Περισσοτερα για το παιχνιδι Total War Shogun 2

ΜΑΣΤΕΡ Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Στην πιο σκοτεινή εποχή της Ιαπωνίας. Είναι το μέσο του 16ου αιώνα στη φεουδαρχική Ιαπωνία. Η χώρα, που κάποτε κυβέρνησε μια ενοποιημένη κυβέρνηση, τώρα χωρίζεται σε πολλές πολεμικές ομάδες. Δέκα θρυλικοί πολέμαρχοι επιδιώκουν την υπεροχή, καθώς οι συνωμοσίες και οι συγκρούσεις εξαπλώνουν την αυτοκρατορία. Μόνο ένας θα αυξηθεί πάνω απ 'όλα να κερδίσει την καρδιά ενός έθνους ως το νέο Shogun ... Οι άλλοι θα πεθάνουν από το σπαθί του.
Πάρτε για το ρόλο μιας Daimyo, ο ηγέτης φατριών, και να χρησιμοποιούν τις στρατιωτικές δεσμεύσεις, την οικονομία και τη διπλωματία για να επιτευχθεί ο τελικός στόχος: re-ενώσει την Ιαπωνία σύμφωνα με ανώτατη διοίκηση του και να γίνει το νέο Shogun - το αδιαμφισβήτητο ηγεμόνα του ειρηνεύσει έθνους.
Χαρακτηριστικά παιχνιδιού
Total War: SHOGUN 2 χαρακτηριστικά ενισχυμένη πλήρη 3D μάχες μέσω της γης και της θάλασσας, που έκανε ένα όνομα για τη σειρά, καθώς και η τακτική χάρτη εκστρατεία που πολλοί αποκαλούν την καρδιά και την ψυχή του Total War. Με ένα ολοκαίνουργιο σύστημα AI εμπνευσμένο από τις γραφές που επηρέασαν ιαπωνικό πόλεμο, το χιλιετίες παλιά κινεζική «Τέχνη του Πολέμου», η Creative Συνέλευση φέρνει τη σοφία του Δασκάλου Sun Tsu να Total War: SHOGUN 2. Ανάλυση αυτό το αρχαίο κείμενο επέτρεψε την Creative Συνέλευση να εφαρμόσει ένα απλό βαθύ στρατηγικό gameplay.
CONQUER τα νησιά της Ιαπωνίας τον 16ο αιώνα. Οδηγούν τεράστιους στρατούς σαμουράι και στόλους γιγαντιαίων πολεμικών πλοίων σε συγκλονιστικές μάχες σε πραγματικό χρόνο.
Κατασκευάστε το βασίλειό σας στον φιλόδοξο χάρτη εκστρατείας. Επιτρέπει την οικονομική, πολιτική και στρατιωτική εξουσία να συγκεντρώνει τον πλούτο, τους στρατούς και την επιρροή.
ΣΧΕΔΙΟ σύμφωνα με την "Τέχνη του Πολέμου" του Sun Tzu. Χρησιμοποιήστε τη φωτιά και πολιορκία τακτική, κατασκόπους και δολοφόνους για να προσαρμοστούν στις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες στο πεδίο της μάχης και καθ 'όλη τη βασιλεία σου.
BATTLE ONLINE και δοκιμάστε την κύρια καμπάνια σε λειτουργία δύο παικτών. Στη συνέχεια, συμμετέχετε σε επικές online μάχες με έως και 8 παίκτες και οδηγήστε τον online στρατό σας σε δόξα σε ειδικές εκστρατείες.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: