Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

StarCraft 2 Wings of Liberty + Heart of the Swarm

Λήψεις: 15
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows Vista SP2 / Windows 7 SP1 / Windows 8 / Windows 8.1
Επεξεργαστής: Intel Pendium
Μνήμη: 1,5 GB
Γραφικά: NVIDIA GeForce 7600 GT
Αποθήκευση: 14 GB

714 seeds / 296 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι StarCraft 2 Wings of Liberty + Heart of the Swarm

Περισσοτερα για το παιχνιδι StarCraft 2 Wings of Liberty + Heart of the Swarm

StarCraft 2 Wings of Liberty - οι καλύτερες στρατηγικές σε πραγματικό χρόνο, το Blizzard Entertainment και το Activision Blizzard το 1998. Η φιλοσοφία της φιλοσοφίας των θετικών επιστημών για το διάστημα 10 χρόνων - η επανεξέταση αυτή το έτος 2010. Η αμερικανική αμερικανική εταιρεία δεν βρέθηκε μέχρι τώρα στο δικό της ακροατήριο, αλλά εξέφρασε δύο πιθανές συνέπειες, αλλά είχε αρχίσει να υποδηλώνει την αρχική της κατάσταση.

StarCraft 2 φτερά της ελευθερίας
Συνδετικά, οι σύγχρονες τεχνολογίες επιτρέπουν την ανάπτυξη βέλτιστων πρακτικών σε επιστημονικά φαντάσματα σε καταπληκτικά τρισδιάστατα γραφήματα. Συγγραφέας: С посыы пос пос пос: :ыыы: :ыы:: :ы:::::::::::::::::::::::::::: Причам акцент сдела на расе терранов. Πατήστε το κουμπί για να εμφανιστεί η ένδειξη "Προσαρμογή", πατήστε και καινούργια. Η ιστορία προδόθηκε από την Starcraft: Brood War - η επίσημη έκδοση των σελίδων του 1998, Помимо одиночной кампании в StarCraft 2: Τα φτερά της Ελευθερίας προσδοκούν το σύνολο των πολυπόθητων πολλών πολιτικών. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Blizzard Entertainment και να το χρησιμοποιήσουν στο Battle.net, το οποίο θα ανανεωθεί.

Дополнения к StarCraft 2
В 2013 году состоялся релиз первого дополнения - Καρδιά του σμήνους. Ονο έλαβε το ακόλουθο μήνυμα: η στρατηγική προσφέρει 27 φρέσκα μυστήρια, καθώς και ένα νέο και μοναδικό νομισματικό καθεστώς. Συγγραφέας: этой кампании посвящен расе зергов. Следвающее дополнение - Η κληρονομιά του κενού - появится 10 ноября этого года. Έγκω ιστορία για την προώθηση και την υπεράσπιση της τριλογίας. Ένας άλλος τομέας για την προώθηση των μοναδικών νομισμάτων και για παράδειγμα 25 νέων μυσιές. Δεν είναι δυνατή η εισαγωγή πολλών διαφορετικών τρόπων. Στο κοινό, κάντε κλικ στο StarCraft 2 Φτερά της Liberty χρειάζεστε πάντα, όπως και η σειρά StarCraft με την κατηγόρησή της να διαβάσει το όνειρό σας!
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: