Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Sid Meiers Starships

Λήψεις: 31
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
OS: Windows Vista SP2/ Windows 7
CPU: Intel Core 2 Duo 1.8 GHz ή AMD Athlon X2 64 2.0 GHz
RAM: 2 GB
VIDEO CARD: 256 MB ATI HD2600 XT or better, 256 MB nVidia 8800 GT or better, or Intel HD4000 or better integrated graphics
FREE DISK SPACE: 1.21GB

313 seeds / 124 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Sid Meiers Starships

Περισσοτερα για το παιχνιδι Sid Meiers Starships

Αναλάβετε τη διοίκηση ενός στόλου ισχυρών αστεριών σε αυτό το παιχνίδι στρατηγικής που βασίζεται σε περιπέτεια από τον θρυλικό σχεδιαστή Sid Meier. Ταξιδέψτε σε νέους κόσμους, ολοκληρώνοντας αποστολές για να βοηθήσετε να σώσετε και να προστατέψετε τους πλανήτες και τους ανθρώπους τους από τους επικίνδυνους διαστημικούς πειρατές, τους ισχυρούς Μαροκινούς και άλλες εχθρικές παρατάξεις. Κατασκευάστε μια πλανητική ομοσπονδία καθώς ενισχύετε τον στόλο σας και εξασφαλίζετε τον δικό σας κόσμο καθώς προσπαθείτε να διατηρήσετε την διαγαλαξιακή ειρήνη και το όραμα της ανθρωπότητας. Τοποθετημένο στο Σύμπαν του Πολιτισμού: Πέρα από τη Γη μετά την ηλικία της σποράς, τα Starships του Sid Meier προσφέρουν στους φιλάθλους sci-fi / στρατηγικής μια πλήρη αυτόνομη εμπειρία παιχνιδιών που διαθέτει επίσης διασυνδεσιμότητα με το Beyond Earth, επεκτείνοντας το βάθος και των δύο παιχνιδιών. Δείτε αν έχετε ό, τι χρειάζεται για να κυβερνήσετε το σύμπαν!
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: