Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

RAVENMARK Scourge of Estellion

Λήψεις: 14
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows XP SP2+ / Vista / 7 / 8 / 10
Επεξεργαστής: Intel P4/AMD Athlon XP or better
Μνήμη: 1 GB
Γραφικά: Open GL 1.5 Compatible Graphic Card
DirectX: Έκδοση 9.0c
Αποθήκευση: 732 MB

519 seeds / 119 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι RAVENMARK Scourge of Estellion

Περισσοτερα για το παιχνιδι RAVENMARK Scourge of Estellion

Οι αναταραχές και το χάος προσεγγίζουν την αρχαία αυτοκρατορία του Raven.

Στον κόσμο της Eclisse, η κυρίαρχη αυτοκρατορία του Estellion πολιορκείται από μια μάστιγα από τους εκνευρισμένους ζήλοδες από το έλος του έλη του Kaysan, που διαγράφονται από την ιστορία από την ορμή της αυτοκρατορίας. Καθώς η Αυτοκρατορία αγωνίζεται εναντίον των αέναων εισβολέων και των αδυσώπητων πολιτικών μηχανισμών, οι ήρωές της πρέπει να αγωνιστούν για να αποκαταστήσουν τα πανό της κοράλωσης ... Ή να πέσουν στη μάστιγα της Estellion.

Ravenmark: Η μάστιγα του Estellion είναι ένα turn-based wargame, όπου η στρατηγική τοποθέτηση στρατευμάτων είναι απαραίτητη για την επιτυχία. Οι μάχες χρησιμοποιούν ένα δυναμικό σύστημα "we-go" όπου οι πράξεις των συμμάχων και των εχθρών ξεδιπλώνονται σε μια ταυτόχρονη φάση μάχης. Ως αποτέλεσμα, οι διοικητές στο Ravenmark αναγκάζονται να σκεφτούν μπροστά, προβλέποντας όλες τις κινήσεις των εχθρών τους, αντί να αντιδράσουν μόνο σε αυτούς.

Χαρακτηριστικά χαρακτήρων, ενεργητικές ικανότητες και τόνοι στατιστικών στοιχείων μονάδων εμφανίζονται στο Ravenmark και πρέπει να αξιολογούνται και να χρησιμοποιούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όλα αυτά είναι όμορφα προσβάσιμα στον Κώδικα Ravenmark, όπου θα μπορείτε να μάθετε για τους διαφορετικούς χαρακτήρες και τους τύπους μονάδων, καθώς και για τη βαθιά και πλούσια λαβή στην οποία βασίζεται το παιχνίδι.

Στο Ravenmark, είστε ελεύθεροι να διαλέξετε τους δικούς σας σχηματισμούς. Η σωστή χρήση των μοναδικών συστημάτων διοίκησης θα είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη της νίκης! Θα ευθυγραμμίσετε τους σχηματισμούς ράβδου σας σε μία γραμμή μάχης για ευκολότερη εντολή και καλύτερη πρόσοψη; Ή μήπως θα κρατήσετε τους σχηματισμούς σας μικρό και ευέλικτο; Αυτή είναι μόνο μία από τις πολλές επιλογές που θα αντιμετωπίσετε, ενώ αγωνίζεστε στο δρόμο σας μέσα από πολλές μάχες σας!

Χαρακτηριστικά

Πλούσια εκστρατεία με ιστορία: Αναλάβετε την διοίκηση του Calius Septim και δώδεκα άλλων διοικητών καθώς πολεμάτε μέσα από τον όμορφο κόσμο του Ravenmark
Καινοτομικό σύστημα παιχνιδιών "WeGo": Προβλέψτε όλες τις κινήσεις του εχθρού σας, για να τους αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά.
Περιορισμένη εντολή: Αποφασίστε ποια στρατεύματα θα παραγγείλουν όταν έχετε περισσότερους από αυτούς στην δύναμη σας από ό, τι μπορεί να αντιμετωπίσει ο ηγέτης σας.
Μόνιμες Παραγγελίες: Harness A.I. υποβοηθούμενες εντολές που παραμένουν σε πολλαπλές στροφές και μειώνουν την πολυπλοκότητα της μικροδιαχείρισης μεγάλων στρατών.
Ευέλικτοι σχηματισμοί: Ομαδοποιήστε έως και τρεις μονάδες ενός είδους σε ένα ενιαίο σχήμα, το οποίο παρέχει ειδικές ικανότητες και buffs για να ξεπεράσουν τους εχθρούς με.
Εξερευνήστε τον Κώδικα: Περάστε στους πλούσιους πολιτισμούς και την ιστορία των διάφορων εθνών, χαρακτήρων και τοπίων που συναντήσατε σε όλο το Ραβένταμ.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: