Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Might & Magic: Heroes VI

Λήψεις: 14
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows® XP / Windows Vista® / Windows® 7 (only)
Επεξεργαστής:2.0 GHz Intel® Core™2 Duo E4400 or 2.6 GHz AMD Athlon™ X2 5000+(2.0 GHz Intel Core 2 Duo E6400 or 2.8 GHz AMD Athlon II X2 240 or higher recommended)
Μνήμη: 1 GB Windows XP or 1.5 GB Windows Vista/7 (2 GB recommended)
Γραφικά: 512 MB DirectX® 9.0c-compatible or higher recommended (see supported list)*
Αποθήκευση: 11 GB

33 seeds / 213 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Might & Magic: Heroes VI

Περισσοτερα για το παιχνιδι Might & Magic: Heroes VI

Ένας αιώνας μετά τα τραγικά γεγονότα του Might & Magic Heroes VI, που καθορίζεται από την ηρωική μοίρα μιας δυναστείας, οι Shades of Darkness αφηγούνται σε δύο πρωτότυπες εκστρατείες βασικές στιγμές στην πιο σκοτεινή ιστορία του Ashan την επιβίωση της πεθαμένης λατρείας της βασίλισσας αράχνης. Προσδιορίστε τις μοίρες των δύο θρυλικών φατριών. τα σκοτεινά ξωτικά του μπουντρουμιού και οι νεκρομάντες της Νεκρόπολης.
Βασικά χαρακτηριστικά:
Μάστερ των δυνάμεων του σκοταδιού: Αρχίστε τη νέα φατρία Dungeon στο μονοπάτι για να καθορίσετε το πεπρωμένο των σκοτεινών ξωτικών, καθώς επιδιώκουν να γίνουν κύριοι της εξαπάτησης, της μυστικότητας και της δολοφονίας. Το μέλλον τους βρίσκεται στη Malassa, τη Θεά του Δράκου του Σκότους. Γνωρίστε τα μυστήρια παιδιά της, το Faceless, και αν τολμάτε, ξυπνήστε τα avatars της, τους θρυλικούς Black Dragons!
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: