Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Homeworld Remastered

Λήψεις: 31
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
OS:Windows 7 / 8 / 8.1
CPU: 2.4 GHz Dual Core
RAM: 4 GB
VIDEO CARD: NVIDIA GeForce 8500 / ATI Radeon HD 2600
FREE DISK SPACE: 7 GB

154 seeds / 239 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Homeworld Remastered

Περισσοτερα για το παιχνιδι Homeworld Remastered

Δοκιμάστε τα παιχνίδια εποχιακής στρατηγικής διαστήματος που επαναπροσδιόρισαν το είδος RTS. Ελέγξτε το στόλο σας και δημιουργήστε μια στρατιά σε περισσότερες από 30 αποστολές για έναν παίκτη. Επιλέξτε τύπους μονάδων, σχηματισμούς στόλων και τακτικές πτήσης για κάθε στρατηγική κατάσταση. Χρησιμοποιήστε προηγμένες έρευνες για να κατασκευάσετε πλοία που κυμαίνονται από ελαφρούς μαχητές έως τεράστιους μεταφορείς και όλα τα ενδιάμεσα.

Τα παιχνίδια του Homeworld έχουν επιμεληθεί ξανά με βασικά μέλη της αρχικής ομάδας ανάπτυξης και παίρνουν κρίσιμη επιρροή και βοήθεια από την παθιασμένη κοινότητα των fan. Το Homeworld Remastered Collection παρουσιάζει τα αναγνωρισμένα παιχνίδια διαστημικής στρατηγικής της Relic, Homeworld και Homeworld 2, στους σύγχρονους παίκτες και λειτουργικά συστήματα που χρησιμοποιούν την τελευταία εξελιγμένη τεχνολογία επεξεργασίας γραφικών, καθώς και ένα πλήρες remastered score και νέες φωνητικές ηχογραφήσεις από τους αρχικούς ηθοποιούς.

Ως δωρεάν μπόνους, αυτή η συλλογή περιλαμβάνει επίσης πρωτότυπες, μη ανανεωμένες εκδόσεις του Homeworld Classic και Homeworld 2 Classic, διατηρώντας την καθαρότερη μορφή των αρχικών εκδόσεων με συμβατότητα για σύγχρονα λειτουργικά συστήματα.

Το Homeworld Remastered Collection παρέχει επίσης πρόσβαση στο Homeworld Remastered Steam Multiplayer. Οι ανταγωνιστικές λειτουργίες πολλαπλών παικτών τόσο για το Homeworld όσο και για το Homeworld 2 έχουν συνδυαστεί σε έναν κεντρικό τρόπο που θα σας επιτρέψει την πρόσβαση σε περιεχόμενο (αγώνες, χάρτες και τρόπους παιχνιδιού) και βελτιώσεις, δυνατότητες και τεχνολογία από τα δύο παιχνίδια, επιτρέποντάς σας να παίξετε απεριόριστο ανταγωνιστικό χώρο για πολλούς παίκτες μάχες σε μια επική κλίμακα.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: