Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Highlands

Λήψεις: 31
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows 7 or later
Επεξεργαστής: 1.7 GHz Dual-Core
Μνήμη: 2 GB
Γραφικά: Κάρτα γραφικών συμβατή με DirectX 9.0c
Αποθήκευση: 3 GB

12 seeds / 420 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Highlands

Περισσοτερα για το παιχνιδι Highlands

Τα Highlands είναι μια μοναδική στρατηγική εμπειρία που βασίζεται σε στροφή, όπου οι επιλογές των παικτών και η λήψη αποφάσεων θα καθορίσουν εάν θα επιστρέψουν στην εξορία ή θα πολεμήσουν νικηφόρα για να συντρίψουν τους εχθρούς τους.

Εξωρισμένοι από την πατρίδα τους και αντιμέτωποι με τις συντριπτικές αποδόσεις της νίκης, οι παίκτες στα Highlands έχουν την εντολή να χτίσουν ένα στρατό και να ξανακάνουν αυτό που δικαίως είναι δικοί τους από μια ομάδα μυστηριώδεις υπερασπιστές και τον μηχανικό στρατό τους. Αυτοί οι ευγενείς ηγέτες θα διαχειριστούν βασικές πτυχές του στρατού και του πληθυσμού τους, συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων, των όπλων, των στρατολόγων και άλλων πόρων για να ενισχυθούν και να προχωρήσουν στο παιχνίδι.

Καθώς προχωρούν, θα ξεκλειδώσουν νέα εδάφη και περιοχές παραγωγής όπου οι μεμονωμένοι χαρακτήρες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις δεξιότητές τους για να ενισχύσουν τη θέση τους. Επιλέξτε σοφά τους τομείς στους οποίους θα κατακτήσετε και θα παραχωρήσετε στον εχθρό, προκειμένου να προωθήσετε νέες γραμμές και να επιστρέψετε στην εξουσία.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: