Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Hero Generations

Λήψεις: 32
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows XP ή νεότερη έκδοση
Επεξεργαστής: 2.33GHz or faster x86-compatible
Μνήμη: 1 GB
Αποθήκευση: 150 MB

621 seeds / 293 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Hero Generations

Περισσοτερα για το παιχνιδι Hero Generations

Ένα καινοτόμο παιχνίδι στρατηγικής roguelike / 4X για τη ζωή, την κληρονομιά και την αγάπη από τον δημιουργό των Highgrounds. Χάρηκε ως "ο απόγονος του πολιτισμού του Sid Meier, το πέρασμα του Jason Rohrer και ο θρύλος του Zelda".
Σε γενιές ήρωες, κάθε βήμα που παίρνετε είναι ένα ολόκληρο έτος της ζωής του ήρωα σας. Εξερευνείτε έναν κόσμο που δημιουργείται από τη διαδικασία που αναζητά τη φήμη και έναν σύντροφο που έχει παιδί πριν πεθάνει. Μετά τη λήξη της ζωής σας, αναλαμβάνετε τον έλεγχο του παιδιού σας στον κόσμο που αφήσατε, με την ελπίδα να συνεχίσετε την οικογενειακή κληρονομιά σας. Κάθε στροφή γίνεται μια ουσιαστική απόφαση ζωής: μπορείτε να εστιάσετε στην οικοδόμηση και την κατασκευή του κόσμου γύρω σας ή να περιπλανηθείτε σε απομακρυσμένα εδάφη για να φτιάξετε ένα μεγαλύτερο όνομα για τον εαυτό σας.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: