Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Grey Goo

Λήψεις: 32
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
OS: Windows 7 / Windows 8
CPU: Intel Core i3 Dual Core με ταχύτητα ρολογιού 3,5 GHz ή ισοδύναμο
RAM: 4 GB
VIDEO CARD: 1024 MB κάρτα βίντεο συμβατή με DirectX 11 (GeForce GTX 460 ή AMD Radeon HD 5870)
FREE DISK SPACE: 16 GB

119 seeds / 216 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Grey Goo

Περισσοτερα για το παιχνιδι Grey Goo

ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ CHAOS. Ή HARNESS Η ισχύς της.
Από τις στάχτες του πολέμου αναδύεται μια δοκιμαστική ανακωχή μεταξύ των ανθρώπων, της βήτα και του γκο-αλλά. Το οικοσύστημα Εννέα βρίσκεται ξαφνικά σε αναταραχή με την άφιξη μιας καταστροφικής, ξένης μορφής ζωής, γνωστής ως Σκήτη.

Το Gray Goo είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο (RTS) που συνδυάζει την κλασική στρατηγική της μηχανικής και ένα ισορροπημένο σύστημα μάχης με έμφαση στη λήψη αποφάσεων μεγάλης κλίμακας. Σας τοποθετεί στο επίκεντρο ενός τακτικού αγώνα για επιβίωση - και τελικά, τον έλεγχο του οικοσυστήματος 9.

Αναλάβετε την εκστρατεία ενός παίκτη για να διοικείτε τρείς ομάδες: τους ανθρώπους, τους κυρίους της αμυντικής αρχιτεκτονικής. το Beta, ένας περήφανος, ευπροσάρμοστος εξωγήινος αγώνας. και το Goo, μια αινιγματική, πολύ κινητή μορφή ζωής. Ή ανταγωνιστείτε με οποιαδήποτε από τις τέσσερις παρατάξεις για πολλούς παίκτες - συμπεριλαμβανομένης της αποδιοργανωτικής, απρόβλεπτης Σκήπτρας.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: