Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Empire Total War

Λήψεις: 13
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ:Windows® XP Service Pack 2 or Windows Vista™
Επεξεργαστής: 2.4 GHz Intel® Pentium® or greater or AMD® Athlon® equivalent CPU
Μνήμη: 2 GB
Γραφικά:100% DirectX 9.0c compatible hardware accelerated video card with shader version 2.0 support, 256 MB video memory
Display: Minimum screen resolution of 1280 x 1024 pixels
Αποθήκευση: 15 GB

250 seeds / 138 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Empire Total War

Περισσοτερα για το παιχνιδι Empire Total War

Κυριαρχούν τον 18ο αιώνα στην ξηρά και τη θάλασσα. Δώστε εντολή στις θάλασσες, ελέγξτε τη γη, σφυρηλατήστε ένα νέο έθνος και κατακτήστε την υδρόγειο. Αυτοκρατορία: Ο συνολικός πόλεμος παίρνει το franchise Total War στον 18ο αιώνα της εποχής του Διαφωτισμού; μια εποχή πολιτικής αναταραχής, στρατιωτικές εξελίξεις, και ριζοσπαστική σκέψη, δεν σταματούν σε εκπληκτική λεπτομέρεια στην Empire: Total War.
Empire: Total War εισάγει μια σειρά από επαναστατικά νέα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης της πραγματικής 3D ναυμαχία. Για πρώτη φορά στη σειρά Total War, θα είστε σε θέση να διοικήσει διαισθητικά και μόνο πλοία ή μεγάλη στόλων κατά θαλασσογραφίες πλούσια με εξαιρετική νερό και καιρικές επιδράσεις που παίζουν τεράστιο ρόλο στην τελική λαμπρή επιτυχία σας ή ατιμωτική ήττα. Μετά από σφοδρό βομβαρδισμό εχθρό σας με το κανόνι φωτιά, κλείστε το να καταπιαστεί πλοίων τους και να προετοιμαστούν για να επιβιβαστούν, να αναλάβει τον έλεγχο των ανδρών σας, καθώς αγωνίζονται χέρι-με-χέρι στα decks αυτών των ξύλινων κολοσσών.
Επιπλέον, το Empire: Total War θα δούμε περαιτέρω βελτιώσεις στην υπογραφή 3D μάχες της σειράς Total War και turn-based χάρτη της εκστρατείας. μάχες σε πραγματικό χρόνο, θα δημιουργούν νέες προκλήσεις με την προσθήκη κανόνι και μουσκέτο, προκαλώντας τους παίκτες να κατέχουν τις νέες σχηματισμούς και τακτικές, ως αποτέλεσμα του αυξανόμενου ρόλου της πυρίτιδας μέσα σε πόλεμο. Και ο Χάρτης της Καμπάνιας; για πολλούς, την καρδιά του Total War ?? εισάγει μια ποικιλία νέων και αναβαθμισμένων στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων των νέων συστημάτων για το εμπόριο, τη διπλωματία και την κατασκοπεία με πράκτορες. ένα εκλεπτυσμένο και εξορθολογισμένο UI? βελτιωμένοι Σύμβουλοι. και κατά πολύ επεκταθεί το πεδίο εφαρμογής, λαμβάνοντας τα πλούτη της Ινδίας, η αναταραχή της Ευρώπης και, για πρώτη φορά, το αναξιοποίητο δυναμικό των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: