Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Defend the Highlands

Λήψεις: 14
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ:Windows XP or higher
Επεξεργαστής 2 GHz Single core processor
Μνήμη: 1 GB
Γραφικά:256 MB Shader Model 3 Compliant Graphics Card
DirectX: Έκδοση 9.0c
Αποθήκευση: 700 MB διαθέσιμος χώρος

460 seeds / 137 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Defend the Highlands

Περισσοτερα για το παιχνιδι Defend the Highlands

Defend the Highlands συνδυάζει τα είδη της Tower Defense, της στρατηγικής πραγματικού χρόνου και της Σκωτίας. Ο παίκτης θα πρέπει να κατασκευάσει άμυνες, να στρατολογήσει Σκωτσέζους και να διαχειριστεί το αποθεματικό του χυλού, καθώς πολεμούν από την αγγλική εισβολή στη Σκωτία.

Ο παίκτης θα ελέγξει μια μπάντα από Σκωτσέζους, με επικεφαλής τον σύντομο, τριχωτό και εθνικιστικό ιδιοκτήτη του Pub Alfredo. Χρησιμοποιώντας τα παραδοσιακά σκωτσέζικα όπλα, όπως τα κλαμπ γκολφ και τους καταπέλτες Haggis, η μπάντα των Σκωτσέζων πρέπει να υπερασπιστεί τις τοποθεσίες γύρω από τη Σκωτία, την Ουαλία και την Αγγλία, καθώς υπερασπίζονται την πατρίδα τους και στη συνέχεια να αναλάβουν τον αγώνα προς τον εχθρό.

Καταπολέμηση τρελών εχθρών: Ουαλών που οδηγούν πρόβατα σε μάχη, Αγγλικά τσαγιέρες, Ιρλανδούς καλλιεργητές πατάτας και πολλά άλλα.
Κατασκευάστε τις τρελές αμυντικές δομές, συμπεριλαμβανομένων των πυροβόλων όρνιθων, των πυργίσκων των γογγυλιών και των σταθμών τροχών τυριών.
Η άμυνα των κτιρίων είναι μόνο η μισή εξίσωση. Σε αντίθεση με τα συνηθισμένα παιχνίδια άμυνας πύργος, θα πρέπει επίσης να ανθίσει τους πύργους σας με Σκωτσέζους.
Προσλάβετε Σκωτσέζους στο λόγο σας παίζοντας γκάιντες - αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει τους παίκτες του γκέιτ υπερασπιστεί.
Καταγράψτε και κρατήστε τις εκμεταλλεύσεις βρώμης για να κρατήσετε γεμάτη το απόθεμα χυλού σας.
Διοχετεύστε ισχυρούς χαρακτήρες ήρωας, από τον ταπεινό ιδιοκτήτη του Pub Alfredo, στον σπουδαίο William Wallace.
Κερδίστε πόντους και αναβαθμίστε τους Σκωτσέζους και τις αμυντικές σας δομές.
Καταπολεμήστε τον εχθρό μέσω ενός ιστορικού τρόπου 20 επιπέδων ή αναπαράγετε προσαρμοσμένες αντιστοιχίες σε λειτουργία αψιμαχιών
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: