Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Cossacks: Art of War

Λήψεις: 3
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ:Windows 7/Vista/XP
Επεξεργαστής: Intel 1.6 GHz
Μνήμη: 1 GB
Γραφικά: 128 MB DirectX 9.0c compatible or better video card with pixelshader 2.0
Αποθήκευση:100MB of free space

1012 seeds / 337 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Cossacks: Art of War

Περισσοτερα για το παιχνιδι Cossacks: Art of War

Σήμερα, πολλοί προσβλέπουν στην απελευθέρωση των "Κοζάκων 3", αλλά πολύ πριν από την ανακοίνωση αυτής της στρατηγικής, ονομάζονταν συχνά η μόδα "Cossacks: Empire" (κυκλοφόρησε το 2006). Είναι ανεπίσημη, αλλά η ανάπτυξη πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του GSC Game World. Αυτή η προσθήκη θεωρείται συχνά μια πλήρης συνέχεια, καθώς έχει μια νέα εποχή - ο ναπολεόντειος 19ος αιώνας, συν την τεχνητή νοημοσύνη έχει γίνει πολύ πιο επικίνδυνη. Τα πάντα συμβαίνουν με συνέπεια: η νίκη στο παρελθόν δεν αποτελεί εγγύηση για θρίαμβους στο παρόν. Μόλις χτίστηκε και τα στρατεύματα του 17ου αιώνα θα είναι αναποτελεσματικά τον 18ο αιώνα και ούτω καθεξής.

Ας επιστρέψουμε στην ευφυή τεχνητή νοημοσύνη. Έτσι, αν είναι "Imperial", και δεν υπάρχει χρόνος μη συμπαράστασης, ή είναι σύντομα 10-15 λεπτά, τότε μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο ακόμα και για έναν παλαίμαχο των διαδικτυακών μάχες. Από την άποψη αυτή, το πρωτότυπο είναι κατώτερο από την προσθήκη. Επίσης, προσθέτουμε ότι ο αριθμός των επιλογών εκκίνησης έχει αυξηθεί σημαντικά. Για παράδειγμα, μπορείτε να παίξετε χωρίς όπλα και χωρίς πυροβολικό. Προκειμένου να μην παραμείνει γερός, είναι απαραίτητο να ρίχνετε συνεχώς τον εαυτό σας και τις νέες προκλήσεις του εχθρού, να δοκιμάσετε την ικανότητα προσαρμογής σε ασυνήθιστες συνθήκες. Ναι, οι Κοζάκοι πρέπει να κατεβάσουν την Αυτοκρατορία, επειδή ο τρόπος σίγουρα αξίζει προσοχή!
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: