Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Command Conquer 3 Tiberium Wars

Λήψεις: 3
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ:Windows XP/Vista
Επεξεργαστής:2GHz AMD Athlon™ processor or equivalent
Μνήμη: 512 MB
Γραφικά:ATI Radeon 8500 or Nvidia GeForce 4 or higher video card
Αποθήκευση: 8 GB

396 seeds / 421 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Command Conquer 3 Tiberium Wars

Περισσοτερα για το παιχνιδι Command Conquer 3 Tiberium Wars

Το έτος είναι το 2047. Μια τεράστια πυρηνική πυρκαγιά εκρήγνυται ψηλά στον νυχτερινό ουρανό, σηματοδοτώντας τη δραματική αρχή του Τρίτου Πολέμου Τιβερίου και την πολυαναμενόμενη επιστροφή του πιο πρωτοποριακού franchise στρατηγικής πραγματικού χρόνου όλων των εποχών. Command & Conquer 3 Οι πόλεμοι Tiberium αποκαλύπτουν το μέλλον του τυχερού παιχνιδιού RTS, φέρνοντάς σας πίσω στο σημείο όπου ξεκίνησαν όλα: το σύμπαν Tiberium. Με την αλλοιωμένη ουσία Tiberium που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της Γης, ο διαβόητος Kane επιστρέφει για να οδηγήσει την Αδελφότητα του Nod σε μια μαζική παγκόσμια επίθεση στην Παγκόσμια Αμυντική Πρωτοβουλία (GDI) και τις λίγες υπόλοιπες καταστροφικές Blue Zones που άφησαν στον πλανήτη. Μόνο εσείς μπορείτε να τον σταματήσετε. Διαθέτοντας υπερσύγχρονα γραφικά της επόμενης γενιάς, μια επική ιστορία και πραγματικά καινοτόμα χαρακτηριστικά όπως η δυνατότητα μετατροπής των online μάχες σε αθλήματα θεατών, το Command & Conquer πρόκειται να ανακαλύψει ξανά το παιχνίδι RTS ... και πάλι. Καλώς ήλθατε, κύριε.
Γρήγορο, ρευστό, διασκεδαστικό - Το εξαιρετικά ευχάριστο και απαλό παιχνίδι C & C που έχει επινοηθεί είναι πλέον καλύτερο από ποτέ, τοποθετώντας διαισθητικά ολόκληρο το οπλοστάσιό σας στα χέρια σας.
35+ αποστολές ενός παίκτη - Σε ένα τεράστιο θέατρο πολέμου ανοιχτού κόσμου, όπου κάθε απόφαση κάνετε τα πράγματα, θα δείτε μια συνεκτική, επική ιστορία που λέγεται από τη μοναδική προοπτική και των τριών αντιμαχόμενων φατριών.
Ιστορία όπως εσείς δεν έχετε δει ποτέ - Βιντεοκάψες με ζωντανή δράση υψηλής ευκρίνειας που συνδέουν απλώς την επική ιστορία του παιχνιδιού μαζί, διαθέτουν ένα απαράμιλλο, ποικίλο cast Hollywood, συμπεριλαμβανομένων των ταλέντων από Star Wars, Starship Troopers, Battlestar Galactica, LOST και House την επιστροφή του Joe Kucan ως Kane.
AI με ξεχωριστά στυλ παιχνιδιού - Το AI του παιχνιδιού ταιριάζει με το στυλ παιχνιδιού σας - επιλέξτε από στυλ παιχνιδιού όπως 'σπεύδουν', 'turtling' και πολλά άλλα, ή επίπεδο στο πεδίο της μάχης και αφήστε το AI να χρησιμοποιήσει τις δικές του τακτικές για να σας δώσει την υψηλότερη επίπεδο πρόκλησης.
Νέοι τρόποι επίθεσης - Κρατήστε τον αντίπαλό σας να μαντέψει δημιουργώντας ιπτάμενα θωρηκτά, εκμεταλλευόμενοι τη δύναμη των τρομακτικών Ion Storms, και συνδυάζοντας μονάδες για να σχηματίσουν ισχυρές, ποτέ πριν-δειχθείσες σούπερ μονάδες.
Η τεχνολογία κάνει τον κόσμο να ζει ζωντανοί - Χάνετε τον εαυτό σας στο αντανακλαστικό φως του ήλιου και ουρλιάζετε σε απόλυτη χαρά καθώς χτυπάτε κομμάτια από τις δεξαμενές του εχθρού, τις δομές και οτιδήποτε άλλο μπορεί να ξεκινήσει ένας πυραύλος. Ο κόσμος των παιχνιδιών αποκτά μια νέα διάσταση και το πεδίο μάχης έρχεται στη ζωή καθώς η ατμόσφαιρα γεμίζει με καπνό, φωτιά, ομίχλη, ιχνηθέτες, εκρήξεις και υπερσύγχρονα καιρικά φαινόμενα.
Διαισθητική και εξελιγμένη διεπαφή - Μια πλήρως εξελιγμένη διεπαφή πλευρικής ράβδου σάς επιτρέπει να διαχειριστείτε πλήρως τις βασικές λειτουργίες σας χωρίς να αφήσετε ποτέ τη δράση.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: