Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Clockwork Empires

Λήψεις: 14
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows 7, Operating System of The Lower Classes
Επεξεργαστής: Intel i5 Processor or Equivalent ("The Little Scrapper" model)
Μνήμη: 4 GB
Γραφικά: NVIDIA or AMD card capable of supporting OpenGL 3.2 Core or Above. INTEL HD3000 AND HD4000 GRAPHICS CARDS ARE NOT SUPPORTED.
Αποθήκευση: 4 GB

52 seeds / 160 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Clockwork Empires

Περισσοτερα για το παιχνιδι Clockwork Empires

Αναλάβετε το ρόλο ενός αποικιακού γραφειοκράτη που στέλνεται από την αυτοκρατορία Clockwork για να χτίσει μια αποικία των συνόρων. Σχεδιάστε τα κτίρια και το περιεχόμενό τους από το έδαφος για να τροφοδοτήσετε το Ravenous Maw της Βιομηχανίας, να διαχειριστείτε τον μοναδικό απείθαρχο πληθυσμό και να κάνετε σημαντικές αποφάσεις όταν ο Occult Investigator εμφανίζεται για μια έκπληξη επιθεώρηση. Εναπόκειται σε εσάς να εξασφαλίσετε την επιτυχία μιας συνοριακής αποικίας που κατοικείται από φιλόδοξους επιβλέποντες, γενναίους στρατιώτες και καταπιεσμένους εργάτες που εργάζονται και ζουν σε εργαστήρια, ορυχεία, επιστημονικά εργαστήρια, πολυτελείς κατοικίες, αγροκτήματα, ξωκλήσια, παμπ και πολλά άλλα!

Αλλά είστε επιφυλακτικοί - κάθε άποικος είναι ένα μοναδικό προσομοιωμένο άτομο με τη δική του προσωπικότητα, τα κίνητρα, τα μυστικά και τις ιδιόμορφες επιθυμίες που πρέπει να ικανοποιηθούν, ώστε να μην προσκαλούν Τρομερές Συνέπειες που κυμαίνονται από τις απόκρυφες τελετουργίες μέχρι τον υπέροχο κανιβαλισμό.

Χαρακτηριστικά
Οι αποικιστές εξομοιώνονται με μεμονωμένες προσωπικότητες, μνήμες και θα είναι ευτυχισμένοι ή άθλιοι ανάλογα με τη διοίκησή σας.
Ελεύθερο κτίριο: Σχεδιάστε τα δικά σας σχέδια & σχεδιάστε τα μηχανήματα, τα έπιπλα και τις διακοσμήσεις που θεωρείτε κατάλληλα. (Ή ο καθένας σε κακή bunkhouses.)
Μεταλλεύματα, θραύσματα, λάχανο, μπύρα, καραβόπανο και προσπαθήστε να κρατήσετε τους ανθρώπους σας να τρώνε ο ένας τον άλλον!
Προσέξτε τα παράξενα φρικτά πράγματα: Απειλούμενους ψαράδες, λατρείες, κανιβαλισμό και περιμένετε περισσότερο τους αποίκους σας.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: