Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Cities XXL

Λήψεις: 32
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
OS: Windows Vista, Windows 7, Windows 8
CPU: AMD / INTEL DUAL-CORE 2.5 GHZ
RAM: 3 GB
VIDEO CARD: 768 MB, συμβατό με το DirectX 10, shaders του 4ου μοντέλουAMD))
FREE DISK SPACE: 6.3 GB

1016 seeds / 185 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Cities XXL

Περισσοτερα για το παιχνιδι Cities XXL

Ο υπερτιμημένος οικοδόμος

Σχεδιάστε, κατασκευάστε και διαχειριστείτε τις μεγαλύτερες και πιο ποικίλες πόλεις του κόσμου στις Πόλεις XXL. Μεγαλύτερη και καλύτερη από ποτέ, με μια ισχυρότερη μηχανή παιχνιδιών και νέα διασύνδεση, να γίνει ο δήμαρχος της πολύβουλης μητρόπολης σας. Με το σχεδιασμό της πόλης, συμπεριλαμβανομένων των κατοικιών, των λιανικών οικόπεδων, των γραφείων, της βιομηχανίας και των υποδομών σε 47 αρχιτεκτονικούς ρυθμούς και 1000+ κτίρια, διαχειρίζεται την ευτυχία των κατοίκων της πόλης σας, με δραστηριότητες αναψυχής, ορόσημα, οικολογία και διαχείριση της ρύπανσης. Με νέες κατασκευές, αλλά και ολοκαίνουργια οικολογικά κτίρια και αναβαθμίσεις, όπως το πάρκο-και-βόλτα, η αντιπροσωπεία ηλεκτρικών αυτοκινήτων και η ενοικίαση ποδηλάτων, οι Πόλεις XXL προσφέρουν μια πιο πράσινη προσέγγιση!

Διαχειριστείτε την οικονομία μοιράζοντας πόρους μεταξύ όλων των πόλεων σας σε πάνω από 65 χάρτες (συμπεριλαμβανομένων των νέων τοπίων και περιβάλλοντος) σε ολόκληρο τον «Πλανήτη των Πόλεων»: εμπορεύεται οτιδήποτε από τη διαχείριση των αποβλήτων έως το πετρέλαιο, τα καύσιμα και το νερό - ακόμη και παραθεριστές και εργάτες. Τέλος, δημιουργήστε, μοιραστείτε και κατεβάστε περιεχόμενο δημιουργημένο από το χρήστη μέσω του Steam Workshop - μια ατελείωτη προσφορά περιεχομένου με προσοχή από το χρήστη. Από τα γραφικά χωριά μέχρι τις οικονομικές μονάδες παραγωγής ενέργειας, να χτίσετε, να διαχειριστείτε και να αναπτύξετε την πόλη των ονείρων σας στις Πόλεις XXL.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: