Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Act of Aggression

Λήψεις: 14
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: WINDOWS VISTA/WINDOWS 7/WINDOWS 8
Επεξεργαστής: AMD/INTEL DUAL-CORE 2.5 GHZ
Μνήμη:2048 MB RAM
Γραφικά:512 MB 100% DIRECTX 10 COMPATIBLE AMD RADEON HD 4870/NVIDIA GEFORCE 9800 GT OR HIGHER
Κάρτα ήχου: DIRECTX 10 COMPATIBLE
Επιπλέον σημειώσεις: INTERNET CONNECTION REQUIRED FOR ONLINE GAMING AND GAME ACTIVATION
Αποθήκευση: 15 GB

470 seeds / 138 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Act of Aggression

Περισσοτερα για το παιχνιδι Act of Aggression

Act of Aggression - Reboot Edition φέρνει το techno-thriller RTS παιχνίδι Act of Aggression σε ένα υψηλότερο επίπεδο. Το Reboot Edition προσφέρει μια πλήρη ανανέωση του παιχνιδιού: νέο σύστημα πόρων, μονάδες παιχνιδιού που μπορούν να αναπαραχθούν, νέα κτίρια βάσης, απλοποιημένο σύστημα έρευνας και πολλές σημαντικές βελτιώσεις μηχανικής για πιο ομαλό και πιο δυναμικό gameplay σε αψιμαχία κατά του AI και στις μάχες σας για πολλούς παίκτες. Είτε ξεκινήσετε το αρχικό παιχνίδι είτε το Reboot Edition όπως θεωρείτε κατάλληλο, και δοκιμάστε το νέο σημείο αναφοράς των παιχνιδιών στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο.

Με τρεις παγκόσμιες υπερ-εξουσίες, μπορεί να υπάρξει μόνο μία νίκη.

Σε τρεις ξεχωριστές παρατάξεις ο καθένας οπλισμένος με τα μεγαλύτερα σύγχρονα και πρωτότυπα στρατιωτικά όπλα, κατευθύνει σε μερικές από τις πιο ασταθείς ζώνες συγκρούσεων στον κόσμο, δημιουργώντας βάσεις για μαζική παραγωγή, δημιουργώντας γραμμές παροχής πόρων και διεξάγοντας πόλεμο στην εκρηκτική RTS του Eugen Systems.

Κατασκευάστε και διαχειριστείτε τα γρανάζια του πολέμου σε μια επιστροφή στη στρατηγική δημιουργία βάσης, τη συγκομιδή πόρων και δυναμικά tech-δέντρα. Καταγράψτε τις τράπεζες και τους εχθρικούς στρατιώτες για να δημιουργήσετε εισοδήματα μετρητών. Αναβαθμίστε τις μονάδες με εξειδίκευση και ξεκλειδώστε νέες δεξιότητες. Ξεκινήστε μια επική εκστρατεία με ένα μοναδικό παίκτη με μια συναρπαστική αρχική ιστορία και μάθετε σε όλο τον κόσμο σε ρεαλιστικά περιβάλλοντα. Ανταγωνιστείτε online σε σπλαχνικές μάχες PVP και γίνετε ο καλύτερος διοικητής!

Το Act of Aggression Reboot Edition φέρνει νέα χαρακτηριστικά στους τρόπους καταστροφής:

Βελτιωμένη οικονομία: Διαχείριση δύο πόρων: πετρέλαιο και μετρητά, επιτρέποντάς σας να εστιάσετε στη δράση. Οι δαπάνες ανά μονάδα είναι εκ των προτέρων, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πλέον γραμμές παραγωγής μικροδιαχείρισης.
Νέο Σύστημα Κτιρίου Βάσης: Όπως συμβαίνει με το παραδοσιακό RTS, μπορούν να επιλεγούν βασικές μονάδες κτιρίου. Δημιουργήστε απευθείας από τον οικοδόμο (ή καταστρέψτε τον οικοδόμο του αντιπάλου σας!)
Νέες Airstrikes: Δεν ελέγχετε πλέον τα αεροπλάνα μεσαία πτήση. Πηγαίνουν κατευθείαν στο στόχο και την απεργία τους, πολύ πιο γρήγορα από ό, τι στο παρελθόν.
Τεράστια ενημέρωση εξισορρόπησης και βελτιώσεις μοντέλων μονάδων καθώς και τροποποιήσεις και αλλαγές του UI: για παράδειγμα, όλες οι μονάδες επιταχύνουν και επιβραδύνουν ταχύτερα, με πιο εξορθολογισμένο, γεμάτο δράση RTS gameplay.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: