Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Wasteland 2 Director's Cut

Λήψεις: 15
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ:Windows XP/Vista/7/8/8.1/10 (64 bit)
Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo or AMD equivalent
Μνήμη: 4 GB
Γραφικά:NVIDIA GeForce GTX 260 or Radeon HD 4850 (512 MB VRAM)
DirectX: Έκδοση 9.0c
Αποθήκευση: 30 GB

575 seeds / 249 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Wasteland 2 Director's Cut

Περισσοτερα για το παιχνιδι Wasteland 2 Director's Cut

Από τον παραγωγό του αρχικού Fallout έρχεται η Wasteland 2, η συνέχεια του πρώτου post-apocalyptic computer RPG.

Το κολακευτικό τοπίο του Wasteland σας περιμένει να φτιάξετε το σήμα σας ... ή να πεθάνετε προσπαθώντας. Με πάνω από 80 ώρες παιχνιδιού, θα καταστρέψετε την ομάδα Desert Ranger με τα πιο καταστροφικά όπλα αυτής της πλευράς της ζώνης πυθμένα, δοκιμάστε τα όρια των στρατηγικών σας δεξιοτήτων και φέρετε τη δικαιοσύνη στην ερημιά.

Βασικά χαρακτηριστικά:
Ένα μέγεθος δεν ταιριάζει σε όλα: Μην νιώθετε σαν να βρίσκετε το κλειδί για μια πόρτα; Επιλέξτε τη κλειδαριά, το βάλετε κάτω με την μπότα σας ή απλά ανοίξτε το!
Λήψη Αποφάσεων ... με Συνέπειες: Με τόσο βραχυπρόθεσμη όσο και μακροπρόθεσμη αντιδραστικότητα, οι επιλογές σας κυμαίνονται προς τα έξω, αλλάζοντας τα γεγονότα του παιχνιδιού και μεταβάλλοντας για πάντα τις ζωές όσων βρίσκονται στην έρημο.
Τεράστια & προσαρμόσιμη: Εκατοντάδες χαρακτήρες. Χιλιάδες παραλλαγές στην εμφάνιση των Rangers. Πάνω από 150 όπλα. Κανένας από τους δύο παίκτες δεν θα έχει την ίδια εμπειρία.
Χαρακτηριστικά ατμού: Το Wasteland 2 υποστηρίζει την αποθήκευση του Cloud ώστε να μπορείτε να συγχρονίσετε τις αποθηκευτικές σας δυνατότητες σε πολλούς υπολογιστές!

Διευθυντής Cut Νέες δυνατότητες:
Πλήρης γενική επισκευή γραφικών: Ανακατασκευή σε Unity 5, τα περιβάλλοντα και οι χαρακτήρες του Wasteland 2 έχουν ενημερωθεί για να αξιοποιήσουν τις τελευταίες τεχνολογίες γραφικών.
Perks &: Quirks: Προσαρμόστε την ομάδα σας ακόμα περισσότερο! Τα Perks & Quirks είναι ειδικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δώσετε στους χαρακτήρες σας ακόμα περισσότερη ζωή, με τα δικά τους μοναδικά μπόνους ... και μειονεκτήματα.
Απεργίες ακρίβειας: Φωτιά στους εχθρούς σου και τους εξασθενεί με τακτικές επιθέσεις! Cripple ένα πόδι για να επιβραδύνει έναν εχθρό κάτω, πυρκαγιά στο όπλο τους για να το εκτοξεύσει σε κομμάτια, ή να στοχεύουν για το κεφάλι να τους χτυπήσει χωρίς νόημα - ή το χτύπημα καθαρίσει μακριά.
Επέκταση φωνής: Έχουν προστεθεί πάνω από 8.000 γραμμές νέου διαλόγου φωνής-ομιλίας για τους χαρακτήρες και τους συντρόφους του παιχνιδιού, φέρνοντας το Wasteland στη ζωή όπως ποτέ άλλοτε.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: