Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

The Witcher 2: Assassins of Kings

Λήψεις: 15
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows XP/Vista/7
Επεξεργαστής:Intel 2.2 GHz Dual-Core or AMD 2.5 GHz Dual-Core
Μνήμη:1.5 GB (Win XP), 2GB (Win Vista/Win 7)
Γραφικά: GeForce 8800 (512 MB) or Radeon HD3850 (512 MB). Resolution: 1280x720.
DirectX®: DirectX 9.29 has to be installed.
Αποθήκευση: 25 GB

869 seeds / 496 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι The Witcher 2: Assassins of Kings

Περισσοτερα για το παιχνιδι The Witcher 2: Assassins of Kings

Ο παίκτης είναι ο Geralt της Rivia, ένας επαγγελματίας φονιάς τέρας, ένας μαχητής. Μπερδεμένος στην πολιτική αναταραχή που κατέπληξε τη Θέμερια, ο Geralt βοήθησε να καταστείλει την εξέγερση του Τάγματος του Flaming Rose. Λίγο αργότερα, έσωσε τη ζωή του βασιλιά Foltest όταν ο μονάρχης δέχτηκε επίθεση από έναν δολοφόνο σαν δολοφόνο. Συνεχίζει να προστατεύει το βασιλιά, υπηρετώντας ως σωματοφύλακας του καθώς ο Foltest προσπαθεί να φέρει ειρήνη στο βασίλειό του. Τα τελευταία προπύργια του Τάγματος έχουν παραδοθεί στον βασιλικό στρατό, αλλά ακόμα μια ακόμη αποστολή - η βαρόνη La Valette ανακοίνωσε την απόσχιση της από τη σφαίρα και το φρούριο της πρέπει να ληφθεί. Ένα μήνα μετά την απόπειρα δολοφονίας, τα στρατεύματα του Foltest στέκονται στις πύλες του Κάστρου La Valette, προετοιμάζοντας για μια τελική επίθεση. Ακόμα και στην πλευρά του Foltest, ο Geralt είναι μεταξύ τους, αδύνατος να ξεκινήσει την προσωπική του αναζήτηση για να ανακαλύψει την μυστηριώδη προέλευση και ταυτότητα του δολοφόνου ...
Χάρη στο νέο, υπερσύγχρονο REDengine, το The Witcher 2: Assassins of Kings διαθέτει τόσο όμορφα γραφικά όσο και εξελιγμένη μηχανική μέσα στο παιχνίδι, σχεδιάζοντας τους παίκτες στον πιο ζωντανό και πιστευτό κόσμο που δημιουργήθηκε ποτέ σε ένα βιντεοπαιχνίδι.
Καθορίζοντας νέα πρότυπα για την ρεαλιστική, μη γραμμική αφήγηση του παιχνιδιού, το Witcher 2 περιστρέφει μια ώριμη ιστορία που προκαλεί σκέψη και παράγει ένα από τα πιο σύνθετα και μοναδικά RPG που κυκλοφόρησαν ποτέ στον υπολογιστή. Εκτός από την επική του ιστορία, το παιχνίδι διαθέτει ένα σύνθετο σύστημα μάχης που συνδυάζει μοναδικά τη δυναμική δράση και το βάθος τακτικής.

Χαρακτηριστικά ενισχυμένης έκδοσης:
Σε σύγκριση με την πρώτη βραβευμένη έκδοση PC, το Enhanced Edition διαθέτει πολλά νέα και συναρπαστικά περιεχόμενα:
Πρόσθετες ώρες παιχνιδιού: Νέες μεγάλες περιπέτειες που έχουν τοποθετηθεί σε παλιές τοποθεσίες, που διευρύνουν την ιστορία και εισάγουν νέους χαρακτήρες, μυστήρια και τέρατα.
Νέο παιχνίδι Εισαγωγή και κινηματογραφία: Όλες οι νέες κινούμενες εικόνες και σκηνές κοπής, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου, τριών και μισού λεπτού προκαθορισμένου κινηματογράφου που απεικονίζει τη δολοφονία του βασιλιά Demavend του Aedirn.
Ο βραβευμένος με τον βραβείο BAFTA και ο υποψήφιος για το Όσκαρ Tomasz Baginski φέρνει στο νου αυτό το βασικό ιστορικό γεγονός, θέτοντας το σκηνικό για την ιστορία που αναφέρθηκε στο The Witcher 2.
Όλα τα ενημερωμένα DLC και οι βελτιώσεις που εισήχθησαν στην έκδοση 2.0 του παιχνιδιού PC, όπως:
Arena Mode - μια λειτουργία arcade που επιτρέπει στους παίκτες να πολεμήσουν εναντίον ατελείωτων κυμάτων εχθρών και να δοκιμάσουν τις δεξιότητες μάχης τους.
Οι παίκτες μπορούν να μοιραστούν τα αποτελέσματά τους με τους φίλους τους ανεβάζοντας υψηλά αποτελέσματα στα φόρουμ ή στο Facebook.
Ένα νέο, εκτεταμένο σύστημα εκμάθησης - επιτρέπει στους παίκτες να βυθίζονται σταδιακά και ομαλά στον κόσμο του παιχνιδιού και του Geralt
περιπέτειες.
Dark Mode - ένα επίπεδο δυσκολίας σχεδιασμένο για παίκτες hardcore, με μοναδικά αντικείμενα με σκοτεινό θέμα. Σε αυτό το επίπεδο δυσκολίας, ακόμη και
δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στην προετοιμασία μάχης, αμυντικούς χειρισμούς και ευκαιριακές επιθέσεις.
Επίσημη soundtrack σε μορφή MP3.
Παγκόσμιος χάρτης - ένας χάρτης του κόσμου του παιχνιδιού.
Quest Handbook - Το βιβλίο αναζήτησης Witcher 2 για αρχάριους και έμπειρους οπαδούς ρόλων.
Εγχειρίδιο παιχνιδιού - Μια επεξήγηση κανόνων και διεπαφών για να ξεκινήσετε.
Ψηφιακό Comic Book - Λόγοι κρατικού κόμικς
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: