Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

The Weaponographist

Λήψεις: 31
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1
Επεξεργαστής: Intel Core i3 or equivalent
Μνήμη: 2 GB
Γραφικά: 1GB, OpenGL 1.5+
Αποθήκευση: 1 GB

766 seeds / 321 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι The Weaponographist

Περισσοτερα για το παιχνιδι The Weaponographist

Ή έτσι σκέφτηκε ο παγκοσμίου φήμης κυνηγός δαίμονα Doug McGrave, μέχρι να συναντήσει τη μάγισσα από το Hellside. Τώρα, καταραμένος να κάνει ό, τι είναι σωστό για δωρεάν, οι εξουσίες του συνεχώς αποστραγγίζοντας μακριά, Doug θα πρέπει να κερδίσει την εξουσία του πίσω.

Ποτέ μην επιβραδύνετε. Αργή είναι το πώς η κατάρα κρατάει!

Ο Πυροβοηθητής είναι ένα παιχνίδι υψηλής ταχύτητας, από πάνω προς τα κάτω μπουντρούμι-αλεξίπτωτο. Τα δροσερά παιδιά μπορεί να το ονομάσουν "Roguelike".

Παίζετε ως Doug McGrave, διάσημος κυνηγός δαίμονα για ενοικίαση. Υψηλότερο επίπεδο, bestest εργαλεία, τραχύς όμορφος, και unrepentant τσίμπημα. Γιατί αρνείστε να βοηθήσετε μια πόλη που μαστίζεται από δαιμόνια, είστε αμέσως - και αξίζει τον κόπο - καταραμένος. Οι δυνάμεις σας, ο πλούτος σας και τα όπλα σας ... Poof! Χαμένος. Για να ξεπεραστεί η κατάρα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε όσα όπλα μπορείτε να βρείτε.
Ξίφη, αλυσοπρίονα, πολυβόλα, μπαστούνια pogo ... Χρησιμοποιήστε τα όσο μπορείτε.
Επειδή όλοι θα πέσουν στα χέρια σας.

Δεν μπορώ να σκεφτώ μια κατάρα που ποτέ δεν έκανε κανέναν καλό. Και αυτό, διπλά.

Συμπληρώστε το σύνθετο μετρητή σας κατακτώντας το κακό, καταστρέψτε τους δαίμονες για να ανακτήσετε τη δύναμή σας και αποδυναμώστε την κατάρα ενώ μπορείτε. Αλλά προσέξτε.
Κάθε φορά που δεν επιτίθεστε, το combo σας θα αποστραγγιστεί γρήγορα και η κατάρα θα συνεχίσει να χύνεται τη δύναμή σας. Μόνο σκοτώνοντας γρήγορα τα τέρατα, προσαρμόζοντας τα νέα όπλα και απομακρύνοντας την κατάρα σε κομμάτια, ο Doug μπορεί να περάσει στα βάθη του μπουντρουμιού και να ξεφύγει από αυτή την πόλη με ένα άλογο.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: