Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Overlord Fellowship of Evil

Λήψεις: 14
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ:64 Bit Windows 7, 8 or 10
Επεξεργαστής:Intel Core i3 Series or AMD FX Series
Μνήμη: 4 GB
Γραφικά: AMD HD4850 or Nvidia GTS250
Αποθήκευση: 5 GB

370 seeds / 475 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Overlord Fellowship of Evil

Περισσοτερα για το παιχνιδι Overlord Fellowship of Evil

Βγείτε στο στρεβλή φανταστικό κόσμο του Overlord: Fellowship of Evil, το σκούρο και στριμμένο RPG δράσης γεμάτο με το μαύρο χιούμορ της σειράς. Το Overlord: Η Φιλοξενία του Κακού προσφέρει μια επική νέα αναζήτηση με τέσσερις Netherghūls - undead υπηρέτες των σκοτεινών τεχνών, αναστημένος χωρίς την ύπαρξη ενός πραγματικού Overlord, για να φέρει το κακό πίσω σε μια παγκόσμια υπερπήδηση από το βραβευμένο πρωτότυπο Overlord σεναριογράφος Rhianna Pratchett, Overlord: τις δυνάμεις του καλού.

Βοηθώντας τους παίκτες για άλλη μια φορά είναι οι ισχυροί, μανιακοί και περιστασιακά θαρραλέοι υπηρέτες, έτοιμοι να εξαπολύσουν το γοητευτικά χαοτικό σήμα καταστροφής τους και υπό την ηγεσία του Gnarl, ο σοφός παλιός τους κύριος, όπως και πριν, ο ηθοποιός Marc Silk.

Ξεκινήστε μια ολοκαίνουργια περιπέτεια Overlord σε έναν παίκτη ή με έως και τρεις φίλους σε τοπικό και σε απευθείας σύνδεση single-screen co-op. Γεμάτο με διασκεδαστική μάχη και στριμμένα φανταστικές ιστορίες, ο Overlord: Η Φιλοξενία του Κακού προσκαλεί τους παίκτες να βυθιστούν σε ένα RPG δράσης όπου είναι καλό να είναι κακό, αλλά είναι πολύ καλό να είσαι κακός.

Overlord είναι η μόνη σειρά που ενθαρρύνει ενεργά τους παίκτες να διασκεδάζουν είναι η ενσάρκωση του κακού, καταστρέφοντας όλα αυτά που είναι καλά με έναν ανατρεπτικό, κωμικό τρόπο. Η Fellowship of Evil συλλαμβάνει αυτή την ουσία και προσθέτει σε τέσσερις τρόπους, χαοτικό παιχνίδι co-op, όπου οι παίκτες μπορούν ακόμη και να γυρίσουν ο ένας στον άλλο. Το κακό βρίσκει πάντα έναν τρόπο ... μερικές φορές χρειάζεται απλώς μια ώθηση.
Βασικά χαρακτηριστικά
Σειρά υπογραφή σκούρο, άτακτο χιούμορ Η βραβευμένη σεναριογράφος Rhianna Pratchett επιστρέφει με μια διαστρεβλωμένη και ξεκαρδιστική ιστορία για το κακό, το χάος, τα Minions και την καυστική επιθυμία να καταστρέψει όλα καλά!
Αναπτύξτε τα βοηθήματά σας! Είναι πίσω! Τα σκληρά μας πλάσματα επιστρέφουν. Καλέστε τους υπηρέτες σας στη μάχη και να τους χτίσετε σε αφιερωμένους διάβολους για να κάνετε καταστροφική προσφορά σας. "Για τον Δάσκαλο!"
Εισβαλλει. Χτυπώ. Λάφυρο! Προχωρήστε στον Κάτω Κόσμο και εξαπολύστε την κόλαση στον παραπάνω κόσμο! Καταπνίξτε τους αδύναμους κάτω από το κακό σας μέγεθος 10s με διασκέδαση και ικανοποιητική μάχη, συνδυάζοντας μοναδικές ικανότητες και επιθέσεις με σώμα για να κυριαρχήσετε σε όσους στέκονται μπροστά σας! Μοιραστείτε τη λεηλασία ή κλέψτε τα λάφυρα - πόσο μακριά είστε διατεθειμένοι να πάτε στις Δοκιμές του Κακού;
Τέσσερις φορές οι παίκτες, τέσσερις φορές η διασκέδαση! Ο κακός έχει ένα νέο πρόσωπο. Λοιπόν, τέσσερα πρόσωπα, στην πραγματικότητα. Αλλά ποιος φοράει το κακό; Er, eviler; Εσύ αποφασίζεις! Επιλέξτε από οποιονδήποτε από τους τέσσερις ξεχωριστούς χαρακτήρες Netherghul, ο καθένας με μοναδικές ικανότητες. Παίξτε ως ομάδα ή βιδώστε ο ένας τον άλλο - το κακό δεν παίζει ποτέ από τους κανόνες!
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: