Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Dragon Age Inquisition

Λήψεις: 15
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows 7 SP1 / Windows 8 / Windows 8.1
Επεξεργαστής: Intel Core 2 GHz
Μνήμη: 4 GB
Γραφικά:Radeon HD 4870 / GeForce 8800 GT
Αποθήκευση: 37,1 GB

708 seeds / 26 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Dragon Age Inquisition

Περισσοτερα για το παιχνιδι Dragon Age Inquisition

Ξέρετε γιατί απλά πρέπει να κατεβάσετε δωρεάν Dragon Age Inquisition από εμάς; Εάν όχι, θα απαντήσουμε. Αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι rpg του 2014, έχει μια ενδιαφέρουσα πλοκή, όμορφα γραφικά και το πιο σημαντικό για το παιχνίδι ρόλων της παρουσίας της επιλογής. Και πάλι θα επιστρέψουμε στον Tedas. Αυτά τα εδάφη δεν έχουν ποτέ ζητήσει τον τίτλο του παραδείσου, αλλά τώρα όλα είναι εξαιρετικά δύσκολα. Από τον κόσμο του ουρανού εδώ μέσα από τις πύλες έσπευσαν τις δαιμονικές δυνάμεις. Ο παίκτης θα γίνει κάποιος που φέρει ένα ειδικό σήμα, που δίνεται από τις δυνάμεις Shadow και είναι ικανό να κλείνει τις πύλες. Αλλά μπορείτε να τους αποκρύψετε απαρατήρητο προς το παρόν. Μια μέρα θα είναι πολύ ενοχλητικό για εκείνον που ξεκίνησε τη σύλληψη του Tedas. Αλλά ο ήρωας μπορεί να επαναλάβει με τη βία, επειδή αναβίωσε την Ιερά Εξέταση - η μόνη οργάνωση που μπορεί να αποκαταστήσει την τάξη. Σε γενικές γραμμές, το Dragon Age θα είναι, όπως πάντα, εκπληκτικό, δεν είναι περίεργο το εργαστήριο BioWare εργάστηκε για τρία χρόνια.

Χαρακτηριστικά του Dragon Age: Inquisition 2014:
- Όπως πάντα, ο κόσμος είναι τεράστιος. Κυρίως ξεδιπλώστε τα γεγονότα στα ανατολικά του Tedas - στο Free March, όπου ήσασταν το nirazu nebuli, και αυτό είναι μια καλή δικαιολογία για το παιχνίδι Torrent Download Dragon Age Instant download.
- Αυτό το μέρος είναι χτισμένο σε έναν άλλο κινητήρα - Frostbite 3. Ένας τόσο ελκυστικός κόσμος όπου ζουν δράκοι και άλλα θαυμάσια όντα, δεν έχει ακόμη συμβεί.
"Αυτή τη φορά, όχι μόνο τα δρακόντεια, αλλά και τα δαιμονικά στρατεύματα θα αποτελέσουν μεγάλο κίνδυνο. Αλλά αυτό δεν είναι όλοι οι εχθροί ...
"Η Ιερά Εξέταση είναι προικισμένη με τεράστια δύναμη." Μπορεί να χτίσει και να καταστρέψει τα κτίρια, να καταλάβει τα εξωτερικά φυλάκια και να θέσει τα δικά τους, ακόμη και να μεταμορφώσει το έδαφος. Σε γενικές γραμμές, ο κόσμος αυτός θα αλλάξει κατά τη διακριτική ευχέρεια του παίκτη.
- Πριν από ένα επικίνδυνο ταξίδι, θα πρέπει να δημιουργήσετε τον δικό σας ήρωα. Ο Inquisitor του παίκτη μπορεί να είναι ένα πρόσωπο, ένας άλλος, ένας νάνος, ένας πονηρός. Τρία μαθήματα: ένας πολεμιστής, ένας ληστής, ένας μάγος.
- Οι επιλογές για την εμφάνιση του ανακριτή και η αρχιτεκτονική του κάστρου της Ιεράς Εξέτασης είναι απίστευτες!
"Δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε μόνοι μας με δαιμονικές δυνάμεις, χρειαζόμαστε αποσύνδεση". Σε αυτόν μπορούν να ενταχθούν σε 9 άτομα (δηλαδή, διαφορετικά πλάσματα, φυσικά), είναι ατομικά.
- Το στυλ μάχης του αποσπάσματος επιτρέπεται να λειτουργεί λεπτομερώς. Για να λάβουμε τεκμηριωμένες αποφάσεις, δημιουργήθηκε μια παύση, μια τακτική.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: