Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Diablo 2 Lord of Destruction

Λήψεις: 3
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows98 WindowsXP Windows Vista SP2 1
Επεξεργαστής: Intel Pentium 2
Μνήμη: 128 MB
Γραφικά: 32 MB 3D Cart
Αποθήκευση: 2,5 GB

689 seeds / 303 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Diablo 2 Lord of Destruction

Περισσοτερα για το παιχνιδι Diablo 2 Lord of Destruction

Η προσθήκη αυτή, η οποία εμφανίστηκε ένα χρόνο μετά Diablo 2, αφηγείται την τύχη των Stone World - τεχνούργημα, την προστασία των θνητών από το απόκοσμο κακό. Στο ιερό θυμώνει τον αδελφό αδίστακτο Βαάλ - Ντάμπλο. Για να σταματήσει αυτό το πλάσμα και τα μυστικά του, ο Αρχάγγελος Tyrael στέλνει τον χαρακτήρα του παίκτη στην πόλη του Harrogate. Ο ήρωας θα νικήσει τον Baal, αλλά δεν μπορεί να σώσει την παγκόσμια πέτρα από τα βρώμικα χέρια του, δηλαδή τα άκρα. Η αναστήλωση απειλεί με απόλυτη καταστροφή, οπότε ο Tyrael πρέπει να καταστρέψει το τεχνούργημα. Λοιπόν, ό, τι άλλο μπορεί να βρεθεί ήδη από το τρίτο μέρος του hack-n-slash, αλλά πριν περάσει σίγουρα θα πρέπει να κατεβάσετε Diablo 2 Lord of Destruction torrent πρέπει να καταλάβουμε γιατί η σειρά έχει γίνει θρυλικό!

Χαρακτηριστικά του συμπληρώματος:
- Εκτός από τους Necromancer, Amazon, Sorceress, Paladin, Varvara, μπορείτε να παίξετε για Druid και Assassin. Ο καθένας έχει με τρεις δωδεκάδες μοναδικές ικανότητες.
- Προστέθηκε 33 ρούνους, μερικές εκατοντάδες συνταγές για Horadric Κούβα (αισθητήριο πράγματα), επιπλέον όπλα και πυρομαχικά για μια συγκεκριμένη κατηγορία, όπως νύχι-λεπίδες για το Assassin, και υπάρχουν πολλά περισσότερα.
- Τώρα όχι ένα, αλλά δύο διαθέσιμες θέσεις για ξόρκια και όπλα. Η εναλλαγή γίνεται αμέσως - απλά πατήστε "W".
- Έγιναν καλύτερα γραφικά - η μέγιστη ανάλυση είναι 800 έως 600 και όχι 640 έως 480, όπως στην αρχική έκδοση.
- Οι μισθοφόροι μπορούν να ακολουθήσουν τον παίκτη σε ολόκληρο το πέρασμα. Μπορείτε να κάνετε τους συντρόφους διαφορετικά μοναδικό, να χρησιμοποιήσετε φίλτρα για τη θεραπεία και την ανάστασή τους.
- Υπάρχει μια νέα πόλη, Χάρογκεϊτ, και ως εκ τούτου, νέα πρόσωπα, οι οποίοι είναι στην ευχάριστη θέση να εγκατασταθούν μόνο κάποιες δύσκολες αποστολές, για παράδειγμα, αναγκάστηκε να πάει κάτω στα μπουντρούμια. Όπως και πριν, αυτές οι θέσεις δημιουργούνται κάθε φορά ξανά.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: