Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Titanic Honor and Glory

Λήψεις: 32
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows Vista / 7 ή νεότερη έκδοση (μπορεί να λειτουργήσει σε XP)
Επεξεργαστής: 3.5Ghz Intel Core i7 CPU
Μνήμη: 8GB έως 16GB
Γραφικά: 2 GB ή 4 GB GPU Nvidia
Αποθήκευση: 8GB

886 seeds / 211 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Titanic Honor and Glory

Περισσοτερα για το παιχνιδι Titanic Honor and Glory

Το παιχνίδι Titanic Honor and Glory πολλά πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά:
- Σκληρό χρονοδιάγραμμα. Για να βρείτε την πραγματική δολοφόνος, ο Robert δεν είναι τόσο πολύ χρόνο - μόνο μέχρι τη στιγμή που το πλοίο ήταν θανάσιμα οπές και να αρχίσει να βουλιάζει. Αν μέχρι τότε δεν έχει λυθεί το έγκλημα, το παιχνίδι θα τελειώσει.
- Ένας τεράστιος αριθμός επιβατών - NPC, ο καθένας από τον οποίο έχει το δικό του χαρακτήρα και το δικό του πεπρωμένο.
- Το εσωτερικό του πλοίου αναδημιουργείται με μέγιστο ρεαλισμό και συμπίπτει πλήρως με αυτό που ήταν στην πραγματικότητα.
- Υπάρχει ένας επιπλέον τρόπος που σας επιτρέπει να περιπλανηθείτε γύρω από το πλοίο και να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις εγκαταστάσεις, τους μηχανισμούς, το σχεδιασμό και τη διακόσμησή του. Σε αυτήν τη λειτουργία, δεν μπορείτε να διεξάγετε έρευνα, αλλά δεν έχει χρονικό όριο.

Το παιχνίδι Τιτανικός τιμή και δόξα, να κατεβάσετε ένα torrent που μπορεί να είναι στην ιστοσελίδα μας, θα πρέπει να απολαμβάνουν οι λάτρεις του διάσημου blockbuster και αφήστε τα μάτια του για να δει τι συνέβη τις τελευταίες ώρες πριν από το θάνατο του μεγάλου πλοίου.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: