Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

The Sims 4

Λήψεις: 29
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows XP / Vista / 7 / 8
Επεξεργαστής: Επεξεργαστής διπλού πυρήνα με συχνότητα 1,8 GHz
Μνήμη: 2 GB
Γραφικά: 128 MB με υποστήριξη για το Shader Model 3 (NVIDIA GeForce 6600 / ATI Radeon X1300 / Intel GMA X4500)
Αποθήκευση: 18 GB

340 seeds / 36 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι The Sims 4

Περισσοτερα για το παιχνιδι The Sims 4

Αλλά τώρα μπορείτε να μάθετε λεπτομερέστερα τι αλλαγές έγιναν στο τέταρτο μέρος του παιχνιδιού σε σύγκριση με τις προηγούμενες.

1. Οι χαρακτήρες στο παιχνίδι έχουν πολύ πιο ρεαλισμό. Η παρουσία στο παιχνίδι γραφικών και φυσικών κινητήρων, όλες οι ενέργειες των ήρωών σας μοιάζουν με την πραγματικότητα. Όλοι οι χαρακτήρες μπορούν να εκτελέσουν ταυτόχρονα διάφορες ενέργειες. Επίσης, έχουν την τάση να εκφράζουν συναισθήματα σε αυτό το μέρος, αλλάζοντας τις εκφράσεις του προσώπου, το βάδισμα και τις κινήσεις. Μετά από όλα, και για αυτούς τους παράγοντες, μπορείτε να καθορίσετε πολλά και να καταλάβετε τι είναι το Sim τώρα στη διάθεση. Διαβάστε τις σκέψεις και τις αναμνήσεις του ήρωά σας για να προβλέψετε την περαιτέρω δράση του.

2. Η συναισθηματικότητα των χαρακτήρων είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του μέρους του παιχνιδιού. Ο αριθμός των εκφράσεων του προσώπου και των συναισθηματικών καταστάσεων φθάνει το 15 στο παιχνίδι SIMS 4, ένα torrent download το οποίο προσφέρουμε σε όλους όσους θέλουν να βυθιστούν σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Οι χαρακτήρες αλλάζουν τη διάθεσή τους μετά από επικοινωνία με άλλους ήρωες (Sims), ως αποτέλεσμα οποιωνδήποτε ενεργειών και καταστάσεων, αλλάζουν όταν αλλάζουν οι καιρικές συνθήκες ή αλλάζουν τα ρούχα. Μπορείτε να επιλέξετε επίσης για τον χαρακτήρα σας την ιστορία του, τον τρόπο των σχέσεων με άλλα sims. Κάθε εντολή σας προς τον χαρακτήρα αλλάζει και την πορεία του παιχνιδιού στο σύνολό του.

3. Επίσης έχουν γίνει βελτιώσεις στον επεξεργαστή του χαρακτήρα και στην κατασκευή του σπιτιού. Παρά την απλοποίηση του παιχνιδιού, στο τέταρτο μέρος του παιχνιδιού προστίθενται νέες δυνατότητες. Δημιουργώντας έναν χαρακτήρα, μπορείτε να του δώσετε την εμφάνισή σας ή μερικά από τα χαρακτηριστικά του, να χτίσετε ένα σπίτι που σχεδιάσατε στα όνειρά σας, με μικρές λεπτομέρειες.

4. Εάν νωρίτερα αυτό το παιχνίδι παρουσιάστηκε σε διάφορες κονσόλες, τότε το επόμενο μέρος μπορεί να εγκατασταθεί σε έναν προσωπικό υπολογιστή και έχει ρωσική έκδοση. Εάν αποφασίσετε να κατεβάσετε το torrent του SIMS 4 για υπολογιστή, τότε ο ιστότοπός μας είναι στη διάθεσή σας.

5. Για να κάνετε τη ζωή του χαρακτήρα σας άνετη, μπορείτε να επιλέξετε τον δικό σας τόπο, καθώς και να ρυθμίσετε τους όρους της κατοικίας του.

6. Εκτελώντας τις εργασίες που ορίζονται στο παιχνίδι, παίρνετε πόντους bonus για αυτούς. Μπορείτε να τα ξοδέψετε σε ρούχα, στη βελτίωση της φύσης του χαρακτήρα ή σε άλλο χρήσιμο πράγμα για τον ήρωα.

7. Στο παιχνίδι υπάρχει μια κοινότητα οπαδών, όπου μπορείτε να δημιουργήσετε προσωπικά δημιουργημένα πράγματα και αντικείμενα που θα είναι ενδιαφέροντα. Έτσι, η βαθμολογία σας αυξάνεται και θα έχετε πρόσβαση στα υλικά που έχουν δημιουργήσει και δημοσιεύσει άλλοι παίκτες.

- Unlocked Deluxe Edition as well:
Let There Be Plumbobs Award (The Sims 3)
Never Ending Reward (World Adventures)
Shine On Reward (Ambitions)
UV Light Reward (Late Night)
Beacon Of Ages Reward (Generations)
Paws Anonymous Reward (Pets)
Your Name In Lights Reward (Showtime)
Enchanted Aurora Reward (Supernatural)
Whatever The Weather Reward (Seasons)
Alma Mater Reward (University)
Truly Tropical Reward (Island Paradise)
Time Travelers Reward (Into the Future)
The Ultimate Freezer Bunny Award

- THE SIMS 4 Hike
- To work!
- A splendid party!
- Day spa
- Patio
- Cool kitchen
- Have fun together
- Creepy things
- Home Theater
- Romantic Garden
- Children's room
- In the restaurant
- In the backyard
- Life in the city
- Glamorous Vintage
- Bowling evening
- The Vampires
- Kids
- Parents
- Fitness
- Kids' things
- Cats and dogs
- Day of washing
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: