Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

The Sims 1

Λήψεις: 35
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows XP / Vista / 7 / 8
Επεξεργαστής: Pentium II 450 MHz
Μνήμη: 128 MB
Γραφικά: 64 MB
Αποθήκευση: 3 GB

635 seeds / 205 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι The Sims 1

Περισσοτερα για το παιχνιδι The Sims 1

Το παιχνίδι έγινε δημοφιλές για διάφορους λόγους, και ένα από αυτά είναι μια ιδέα. Οι παίκτες πρέπει να διαχειρίζονται τους ήρωες που ζουν μια κανονική ζωή, να εκτελούν τις ίδιες ενέργειες με ένα πραγματικό πρόσωπο. Χαρακτήρες κερδίζουν και διασκεδάζουν, δημιουργούν οικογένειες και εκπαιδεύουν τα παιδιά, φροντίζουν τον κήπο και πολλά άλλα. Ο δεύτερος λόγος είναι ο υψηλός ρεαλισμός του παιχνιδιού. Θα βυθιστείτε στο παιχνίδι με το κεφάλι σας!
Προκειμένου οι παίκτες να είναι πιο άνετοι, οι δημιουργοί σχεδίαζαν διαφορετικούς τρόπους. Υπάρχει μια "Live Mode" όπου παίρνετε τον έλεγχο του Sim, παίρνετε αποφάσεις, λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες των χαρακτήρων. Υπάρχουν επίσης λειτουργίες "Αγορά" και "Κατασκευή", χάρη στις οποίες μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη παύση. Μιλούν από μόνα τους και προβλέπουν δράσεις κατασκευαστικού ή εμπορικού χαρακτήρα. Μπορείτε να αλλάξετε τις κάμερες και να παρακολουθήσετε τους χαρακτήρες σας από διαφορετικές γωνίες, να συμπεριλάβετε την προβολή διαφορετικών ορόφων και να κάνετε πολλά περισσότερα.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: