Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Surgeon Simulator 2013

Λήψεις: 15
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ:Windows XP
Επεξεργαστής: 2.0 GHz
Μνήμη: 2 GB
Γραφικά:Nvidia Geforce 7800 GT or better
DirectX®:9.0
Αποθήκευση:500 MB

14 seeds / 208 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Surgeon Simulator 2013

Περισσοτερα για το παιχνιδι Surgeon Simulator 2013

Η κακή πρακτική γίνεται τέλεια.
Δεν φανταζόταν επτά χρόνια στο ιατρικό σχολείο; Περάστε κατευθείαν στο χειρουργικό τραπέζι με τον χειρουργό προσομοιωτή. μια υπερ-κορυφή λειτουργία, sim, ραφή μαζί, αξιοπρεπής, σκούρο χιούμορ, με όλη τη σοβαρότητα της σωσίβιας χειρουργικής επέμβασης.

Λαμβάνοντας σχετικά με το ρόλο του Nigel Burke, ένας επίδοξος χειρουργός με μια τάση για τα μη συμβατικά εργαλεία, εκτελούν κρίσιμες διαδικασίες για ασθενείς συμπεριλαμβανομένων των The Heavy από TF2, έναν εξωγήινο με μια πραγματικά ένα του-ένα είδος ανατομική δομή, και η 45ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής - ναι, ο κ. Donald J Trump, ο ίδιος!

Γνωστή για διαβολικά δύσκολο ελέγχους της (με κάθε δάχτυλο ξεχωριστά ελέγχεται από διαφορετικό κουμπί πληκτρολόγιο), διενεργεί τρομακτική μεταμοσχεύσεις στο θέατρο, διαδικασίες υψηλής πίεσης κατά μήκος του διαδρόμου, και on-the-κίνηση εργασιών στο πίσω μέρος ενός ασθενοφόρου υψηλής ταχύτητας . Σταθερά χέρια; Ναι, αυτό δεν θα βοηθήσει!

Ενημερώθηκε για το 2017, ο χειρουργός Simulator περιλαμβάνει πλέον το πακέτο επέκτασης A & E. Μιλάμε πιο λεία (και συχνά κολλώδης!) Graphics, πρόσθετες διαδικασίες, όλα τα νέα περιβάλλοντα, και (καρδιά) soundtrack άντλησης.

Αλλά και πάλι, σας είχαμε στο Trump ... σωστά;
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: