Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Goat Simulator

Λήψεις: 37
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows XP / Vista / 7 / 8
Επεξεργαστής: 2.0 GHz Dual Core Processor
Μνήμη: 2 GB
Γραφικά: Συμβατό με DirectX 9.0c, συμβατό με SM 3.0, VRAM + 512MB. NVIDIA GeForce 8800 GTS ή καλύτερα
Αποθήκευση: 2 GB

208 seeds / 320 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Goat Simulator

Περισσοτερα για το παιχνιδι Goat Simulator

Το Goat Simulator είναι η πιο πρόσφατη τεχνολογία προσομοίωσης αιγοειδών, προσφέροντας σε εσάς τη προσομοίωση αιγών επόμενου γένους. Δεν χρειάζεται πλέον να φανταστούμε ότι είμαστε κατσίκια, τα όνειρά σας έχουν τελικά γίνει πραγματικότητα! WASD να γράψει ιστορία.

Το Gameplay-σοφός, ο Simulator Goat είναι για να προκαλέσει όσο το δυνατόν περισσότερη καταστροφή όσο και για μια κατσίκα. Έχει συγκριθεί με ένα παλιό σχολικό πατινάζ παιχνίδι, εκτός από το να είσαι ένας σκέιτερ, είσαι μια κατσίκα, και αντί να κάνεις κόλπα, καταστρέψεις πράγματα. Καταστρέψτε τα πράγματα με στυλ, όπως κάνοντας ένα backflip ενώ headbutting ένα κουβά από ένα παράθυρο, και θα κερδίσετε ακόμα περισσότερους πόντους! Ή μπορείτε απλά να δώσετε στο Steam Workshop ένα γύρισμα και να δημιουργήσετε τα δικά σας κατσίκια, επίπεδα, αποστολές και πολλά άλλα! Όταν πρόκειται για κατσίκες, ούτε ο ουρανός είναι το όριο, όπως μπορείτε πιθανώς απλά σφάλμα μέσα από αυτό και να συντρίψει το παιχνίδι.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: