Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Coast Guard

Λήψεις: 14
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ:Windows Vista/7/8/10 / 64-bit
Επεξεργαστής: AMD Phenom II X3 2,8 GHz
Μνήμη: 4 GB
Γραφικά: Geforce GTX 550 Ti
DirectX: Έκδοση 10
Αποθήκευση: 4 GB

133 seeds / 40 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Coast Guard

Περισσοτερα για το παιχνιδι Coast Guard

Ζήστε την εκπληκτική ζωή του αξιωματικού ακτοφυλακής Finn Asdair στο COAST GUARD. Η ζωή στη θάλασσα είναι γεμάτη αντιξοότητες και κινδύνους.

Αναλάβετε την ευθύνη με το σύνθημα "Τιμητική διαβεβαίωση - υποχρέωση" και ακολουθήστε επικίνδυνους εγκληματίες στην ευρύτερη ανοικτή θάλασσα. Ανακαλύψτε αποφασιστικά στοιχεία, σώζοντας ανθρώπους από την καύση και τη βύθιση των πλοίων, να ρωτήσετε τους κακοποιούς ανθρώπους και να κατευθύνετε τον δικό σας καταδρομικό στα κύματα.

Στην καρδιά του COAST GUARD είστε εσείς και το πλήρωμά σας: η Fatima Morgane, ο μηχανικός. Colman Bauers, ο επικεφαλής ερευνητής. και ο Larry La Bouche, ο ειδικός της ιατροδικαστικής.

Το COAST GUARD είναι ένα μοναδικό μείγμα αστυνομικής εργασίας και προσομοίωσης πλοίων που υπογραμμίζει τα συναρπαστικά καθήκοντα της ακτοφυλακής. Όλες οι αποστολές εμπνέονται από γεγονότα ακτοφυλακής πραγματικής ζωής και κάνουν μια συναρπαστική περιπέτεια με μια έντονη ιστορία.

Χαρακτηριστικά:

Βιώστε τις δραστηριότητες ακτοφυλακής που κόβουν την ανάσα στην ανοιχτή θάλασσα
Αποσπάστε τους πρόσφυγες, καταδικάζετε τους αδίστακτους κακοποιούς, συλλέγετε δείγματα ύδατος, αναθέτετε τους υπόπτους και συλλέγετε τα καθοριστικά στοιχεία
Περισσότερα από 15 απολαυστικές αποστολές την ημέρα και τη νύχτα, ενσωματωμένες σε μια συναρπαστική ιστορία
Λειτουργήστε με την ακτοφυλακή σας σε όλες τις καιρικές συνθήκες και εκμεταλλευθείτε στο έπακρο το ελεύθερα περιπλανώμενο μητρικό πλοίο
Αφήστε το πλοίο σας και διερευνήστε συναρπαστικές σκηνές, όπως μια εξέδρα πετρελαίου
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: