Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Airport Firefighters

Λήψεις: 36
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows Vista/7/8
Επεξεργαστής: Dual-Core® ή συγκρίσιμο επεξεργαστή 3 GHz
Μνήμη: 4 GB
Γραφικά: Έγχρωμη κάρτα γραφικών συμβατή με DirectX 10 με 512 MB VRAM και Pixel Shader 3.0 (AMD HD 4870 ή υψηλότερη)
Αποθήκευση: 7 GB

233 seeds / 455 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Airport Firefighters

Περισσοτερα για το παιχνιδι Airport Firefighters

Ξεκινήστε το καθήκον σας με ολόκληρο το πυροσβεστικό τμήμα και αναλάβετε συναρπαστικές νέες αποστολές στο "Αεροσκάφη του Αεροδρομίου: Η Προσομοίωση". Ως μέλος της πολυάσχολης πυροσβεστικής υπηρεσίας του αεροδρομίου, εσείς και οι συνεργάτες σας εργάζεστε για να σβήσετε τις μεγάλες πυρκαγιές του αεροπλάνου και να πολεμήσετε μέσα από την καταπληκτική κόλαση του τερματικού επιβατών. Οδηγήστε πυροσβεστικές μηχανές πραγματικής ζωής και ασχολείστε με τα πυροβόλα. Καταπολεμήστε τις τοπικές πυρκαγιές με τον πυροσβεστήρα και το ακροφύσιο ομίχλης, πιέστε το δρόμο σας μέσα από στενούς αεραγωγούς και καταστρέψτε τα εμπόδια με το τσεκούρι σας για να ανοίξετε το δρόμο σας.

Στις αποστολές σας θα αντιμετωπίσετε πεσμένα κτίρια, καύσιμα φτερούγας και ζοφερά υπόγεια που πλημμυρίζουν με νερό, καθώς και κατεστραμμένα ελικόπτερα και φλεγόμενα αεροπλάνα. Για πρώτη φορά στη σειρά, μπορείτε να ελέγξετε τα αμερικανικά οχήματα πυρόσβεσης και να ολοκληρώσετε αποστολές ως Αμερικανός πυροσβέστης. Θα προτιμούσατε να χρησιμοποιήσετε ένα gamepad από ένα πληκτρολόγιο και ποντίκι; Κανένα πρόβλημα!

Αντικείμενα όπως τα κιβώτια και οι παλέτες αντιδρούν τώρα στο τζετ νερού, επιτρέποντάς σας να τα παραλάβετε, να τα μετακινήσετε και να τα καταστρέψετε. Διάφορα επίπεδα δυσκολίας θα σας βοηθήσουν να επιβιώσετε ακόμα και τις πιο δύσκολες κρίσεις. Ζήστε δραματικές καταστάσεις που προκαλούν τον ήρωα μέσα! Όποτε κι αν είναι καύση κινητήρων, μια έκρηξη στον τερματικό επιβατών ή μια φλογερή κόλαση στην καμπίνα ενός jet-jumbo - η υπηρεσία σας μετράει!
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: