Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

World in Conflict Complete Edition

Λήψεις: 2
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows Vista SP2 / Windows 7 SP1 / Windows 8 / Windows 8.1
Επεξεργαστής: Intel Core 2 dUO 2,2 GHz
Μνήμη: 2 GB
Γραφικά: NVIDIA GeForce 8800 GT
Αποθήκευση: 17,2 GB

961 seeds / 429 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι World in Conflict Complete Edition

Περισσοτερα για το παιχνιδι World in Conflict Complete Edition

Το παιχνίδι World in Conflict το 1989. Ωστόσο, η πλοκή είναι εντελώς εξωπραγματική. Και ευτυχώς, επειδή είναι αφιερωμένο στον παγκόσμιο πόλεμο που ξέσπασε μεταξύ της ΕΣΣΔ και των ΗΠΑ, καθώς και άλλων χωρών του ΝΑΤΟ. Οι μάχες ξεκίνησαν με το σοβιετικό κράτος, απροσδόκητα εισβάλλοντας στο έδαφος του Σιάτλ (πολιτεία της Ουάσινγκτον). Ο Αντιστράτηγος Parker, δηλαδή ο πρωταγωνιστής μιας ενιαίας εκστρατείας, είδε τον πόλεμο από την πρώτη μέρα. Διευθυντών του και των στρατιωτών του, είναι απαραίτητο να συμμετέχουν σε μάχες που λαμβάνουν χώρα όχι μόνο στην επικράτεια των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά και στην Ευρώπη και την ΕΣΣΔ. Επίσης υπάρχει multiplayer, επιτρέπει να οδηγήσει και τα σοβιετικά στρατεύματα.

Χαρακτηριστικά του κόσμου σε σύγκρουση:
- Παιχνίδι με έμφαση στις μάχες. Δεν υπάρχει ανάγκη να συγκεντρωθούν πόροι και να ενισχυθούν οι βάσεις, είναι απαραίτητο μόνο με τη βοήθεια περιορισμένου αριθμού μονάδων μάχης να εκτελούν με σύνεση τις πολύπλοκες αποστολές.
- Η πλοκή εμπνέεται από το Call of Duty και το Medal of Honor. Ο Λάρι Μποντ εργάστηκε στο σενάριο. Αυτός ο διάσημος Αμερικανός συγγραφέας είναι γνώστης της ιστορίας του Ψυχρού Πολέμου. Βοήθησε ακόμη και τον Tom Clancy να δημιουργήσει το μυθιστόρημα "The Red Storm Rises," έτσι κατεβάσετε το World in Conflict μέσω torrent μπορεί να σας συστήσει σε όλους.
- Ένας τεράστιος στόλος εξοπλισμού και οπλοστάσιο. Ο παίκτης περιμένει βαριά δεξαμενές T-80U, Leopard 2A4, M1A1 "Abrams" και δεκάδες άλλα θρυλικά μοντέλα εξοπλισμού. Γενικά, μπορεί να οδηγήσει είτε πεζικό, είτε δεξαμενή, ή αεροπορική δύναμη, ή υποστήριξη. Αυτή η διαίρεση γεννά την επιθυμία να ξαναπαίξουμε το παιχνίδι σε ένα νέο ρόλο.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: