Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Reverse Side

Λήψεις: 14
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows 7 / 8 /8.1
Επεξεργαστής:Intel Core i3 / AMD Phenom II X4 or UP /> Μνήμη: 4 GB
Γραφικά: 1Gb NVIDIA GeForce / AMD Radeon
DirectX: Έκδοση 11
Δίκτυο: Ευρυζωνική σύνδεση διαδικτύου
Αποθήκευση: 38 GB

175 seeds / 129 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Reverse Side

Περισσοτερα για το παιχνιδι Reverse Side

Ένα εξωγήινο διαστημικό σκάφος ανακαλύφθηκε κατά την τελευταία επανδρωμένη αποστολή στο φεγγάρι το 1972. Παρόλο που όλες οι πληροφορίες για αυτό κατατάχθηκαν, η ΕΣΣΔ το ανακάλυψε και το 1976 μια αποστολή για να εξερευνήσει τα συντρίμμια. 2 χρόνια αργότερα οι τακτικές πτήσεις προς το φεγγάρι είχαν γίνει κοινές και το κέντρο επιστημονικής έρευνας.

Τώρα είναι Μάιος 2023 και η επαφή με την Orbit χάθηκε. Το διαστημικό πρακτορείο έχει κληθεί από το Junior 2, το οποίο ήταν σε τροχιά γύρω από το φεγγάρι, για να ανακαλύψει την αιτία.

Η σεληνιακή μονάδα σβήνει ενώ προσπαθεί να προσγειωθεί και ο Gregory Klimov είναι ο μόνος επιζών.

Όπως ο Γρηγόρης Κλιμόφ, θα κινδυνεύσετε από το κρύο του εξωτερικού χώρου. Κάθε αναπνοή οξυγόνου είναι πολύτιμη. Κάθε εργασία είναι γεμάτη με κίνδυνο. Το απογοητευμένο πλήρωμα του Orbit κρύβεται κάτω από την επιφάνεια του. Πρέπει να βρείτε πόρους για την κατασκευή εξοπλισμού. Πρέπει να προσαρμόσετε, να αυτοσχεδιάσετε και να κρατήσετε το πνεύμα σας καθώς προσπαθείτε να επιβιώσετε από αυτή τη φρίκη.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: