Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Pneuma Breath of Life

Λήψεις: 15
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ:Windows 7 64-bit
Επεξεργαστής:Core 2 Duo E6600 / Athlon 64 X2 6400
Μνήμη: 4 GB
Γραφικά: NVIDIA GeForce GTX 560 / ATI Radeon HD 5770
DirectX: Έκδοση 11
Αποθήκευση: 12 GB

580 seeds / 470 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Pneuma Breath of Life

Περισσοτερα για το παιχνιδι Pneuma Breath of Life

Pneuma: Η αναπνοή της ζωής είναι ένα συναρπαστικό γρίφος πρώτου προσώπου που θέτει τα μυαλά των παικτών στη δοκιμασία σε έναν οπτικά εκπληκτικό κόσμο χρησιμοποιώντας τη δύναμη του Unreal Engine 4. Το Pneuma παρέχει στους παίκτες μια αίσθηση δέους και μια αμείλικτη αποφασιστικότητα να λύσουν κάθε γρίφο και να προχωρήσουν μια αφηγημένη ιστορία της αυτοανακάλυψης, εξερευνώντας τη θεμελιώδη φύση της ύπαρξης. Αυτό είναι το πρώτο γρίφος ανθρώπων του 2015 το οποίο έχει σχεδιαστεί για να αναγκάσει τους παίκτες να σκεφτούν έξω από το κιβώτιο και να εξερευνήσουν πέρα ​​από αυτό που γνωρίζουν ως πραγματικότητα.

Παίξτε ως θεός, «Pneuma», και ακούστε τον κωμικό αυτόνομο εσωτερικό μονολόγο του, ενώ σας ταξιδεύει σε ένα ταξίδι που εξερευνά και διασχίζει τον αινιγματικό του κόσμο σε μια ιστορία που μπορεί να ειπωθεί μόνο μέσω του διαδραστικού μέσου των βιντεοπαιχνιδιών. Στερεώστε τον εγκέφαλό σας και προχωρήστε μέσα από μια σειρά περιβαλλοντικών προκλήσεων που απαιτούν δεξιότητες αντίληψης, παρατήρησης και πλευρικής σκέψης για να πετύχετε. Ανυψώστε τις γέφυρες, περιστρέψτε τις πλατφόρμες και μετακινήστε ολόκληρα τα κτίρια με τη δύναμη του μυαλού σας. Αυτό το παιχνίδι δεν αφορά την ικανότητά σας με έναν ελεγκτή, είναι το πώς αντιλαμβάνεστε και αναλύετε καταστάσεις.

Σπρώξτε τον εγκέφαλό σας στα όριά του σε αυτό το συναρπαστικό νέο γρίφος πρώτου προσώπου, καθώς το Pneuma εξετάζει τη φύση της πραγματικότητας και εξερευνάτε το οντολογικό μυστήριο της Αναπνοής της Ζωής.

Βασικά χαρακτηριστικά:
Χειριστείτε μοναδικά παζλ σκέψης με βάση την αντίληψη, την παρατήρηση και την προσοχή στη λεπτομέρεια.
Γίνετε βυθισμένοι στην ιστορία του Pneuma και μαρτυρίστε τη γένεση του σύμπαντος καθώς παλεύει με τη φύση της πραγματικότητας. Η ιστορία του Pneuma είναι μία που μπορεί να ειπωθεί μόνο μέσω του διαδραστικού μέσου των βιντεοπαιχνιδιών.
Απελευθερώστε τη δύναμη του Unreal Engine 4 και τη φυσική απόδοση σε έναν κόσμο που κατασκευάζει γύρω σας.

Αποκλειστική για PC Gamers - Υποστήριξη εικονικής πραγματικότητας:
Οι παίκτες PC θα μπορούν να δοκιμάσουν το μοναδικό παζλ Pneuma σε έναν αποκλειστικό τρόπο εικονικής πραγματικότητας μέσω της δύναμης του Oculus Rift DK2. Η μηχανική του παιχνιδιού στο Pneuma περιστρέφεται γύρω από τις ικανότητες παρατήρησης. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να μετακινήσετε φυσικά το κεφάλι σας για να κοιτάξετε και να ελέγξετε τα αντικείμενα για να λύσετε παζλ με τη συνδυασμένη δύναμη της όρασης και του νου σας είναι κάτι που αισθανόμαστε ότι οι χρήστες του Oculus Rift πρέπει να βιώσουν. Το Pneuma είναι ένα προκλητικό και μυαλό κάμψης αινιγματικό παιχνίδι με μια εντυπωσιακή ιστορία, και η εικονική πραγματικότητα προσθέτει μόνο σε αυτή την εμπειρία.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: