Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Fahrenheit Indigo Prophecy Remastered

Λήψεις: 3
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows® 7, Windows® 8
Επεξεργαστής: Intel Core i3, AMD A10
Μνήμη: 4 GB
Γραφικά: 512 MB ATI HD4450 | 512 MB nVidia 8800 GT | Intel HD 4400
DirectX: Έκδοση 9.0c
Αποθήκευση: 15 GB

441 seeds / 464 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Fahrenheit Indigo Prophecy Remastered

Περισσοτερα για το παιχνιδι Fahrenheit Indigo Prophecy Remastered

Η ενοχή είναι ένα Ψυχρό Αίσθημα ...

Αρχικά κυκλοφόρησε το 2005, ο Φαρενάιτ (γνωστός ως Indigo Prophecy στη Βόρεια Αμερική) ήταν μια σημαντική ανακάλυψη στην διαδραστική αφηγηματική προσέγγιση μεταξύ των κόσμων του κινηματογράφου και των τυχερών παιχνιδιών, ενώ ταυτόχρονα τους αγκάλιαζε, χαράζοντας το δικό του μοναδικό είδος στο τοπίο διασκέδασης. Αυτή η πρόσφατα ανανεωμένη έκδοση διαθέτει ενημερωμένα γραφικά, υποστηρίζοντας τον ελεγκτή ΚΑΙ βασίζεται στην άκρη / χωρίς λογοκρισία διεθνή έκδοση του παιχνιδιού.

Με μια πλούσια πολυεπίπεδη αφήγηση, μια καινοτόμο παρουσίαση και ένα παγωμένο μουσικό σκορ από τον φημισμένο συνθέτη του Χόλιγουντ Angelo Badalamenti, Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered χρησιμεύει ως η οριστική εκδοχή του μυστηρίου των υπερφυσικών δολοφονιών και εισάγει τον πρωτοποριακό τίτλο σε παλιούς και νέους οπαδούς .

Χαρακτηριστικά:
• Interactive Drama - Ένα διαισθητικό σύστημα ελέγχου και μια θεαματική παρουσίαση split-screen συμπληρώνουν τη μυστηριώδη αφήγηση του παιχνιδιού.
• Εκτεταμένη δυνατότητα αναπαραγωγής - Με διάλογο διακλάδωσης και πολλαπλά τερματικά, κάθε παιχνίδι αναπαραγωγής του παιχνιδιού αποφέρει διαφορετικό αποτέλεσμα.
• Πολλαπλοί χαρακτήρες - Πάρτε τον έλεγχο της αφήγησης μέσω τεσσάρων διαφορετικών χαρακτήρων με δυνατότητα αναπαραγωγής, ο καθένας φωτίζοντας μια διαφορετική οπτική γωνία της ιστορίας.
• Πλήρης φωνητική γραφή - Κάθε γραμμή από το εκτεταμένο σενάριο εκφράζεται από επαγγελματίες ηθοποιοί στα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ισπανικά.
• Το Cinematic Score - Fahrenheit διαθέτει ένα πλήρως ενορχηστρωμένο [check] σκορ που απαρτίζεται από τον Angelo Badalamenti, διάσημο για το εκτεταμένο έργο του με τον σκηνοθέτη David Lynch.
• Uncut version του παιχνιδιού - Σε αντίθεση με την αρχική έκδοση της Βόρειας Αμερικής,
Το Remastered περιέχει όλες τις πρωτότυπες σκηνές του παιχνιδιού, χωρίς λογοκρισία και αφηρημένη.

Αναβαθμίσεις κλειδιών:
• Γραφικά υψηλής ευκρίνειας - Όλες οι υφές του παιχνιδιού έχουν δημιουργηθεί σχολαστικά σε HD για επιφάνεια εργασίας.
• Υποστήριξη ελεγκτή - Υποστήριξη για ελεγκτές της Sony και της Microsoft για πλατφόρμες επιφάνειας εργασίας.
• Σύγκριση ζωντανών γραφικών - Οι παίκτες μπορούν να μεταβούν μεταξύ των ενημερωμένων γραφικών και των πρωτότυπων έργων τέχνης πατώντας το πλήκτρο F9
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: