Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Dead Synchronicity Tomorrow comes Today

Λήψεις: 30
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows Vista SP2, Windows 7 SP1
Επεξεργαστής: 2 GHz Dual Core CPU
Μνήμη: 2 GB
Γραφικά: Nvidia GeForce 8600 GS, ATI Radeon HD 3470
Αποθήκευση: 4 GB

674 seeds / 479 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Dead Synchronicity Tomorrow comes Today

Περισσοτερα για το παιχνιδι Dead Synchronicity Tomorrow comes Today

Το Dead Synchronicity είναι μια σύγχρονη κλασική περιπέτεια, λέγοντας μια σκοτεινή, θλιβερή και βάναυση ιστορία που θα σας αφήσει να θέλουν περισσότερα, αλλά εξίσου ικανοποιημένοι.
80% - παίκτες περιπέτειας

Σκοτάδι.

Και τότε υπήρχε φως ... αλλά όχι αρκετό για τον Michael να ανακαλύψει ποιος είναι και τι συνέβη με τον κόσμο εκεί έξω. Το "Μεγάλο Κύμα", το "διαλυμένο" ... είναι απλά κούφια λόγια στο λεηλατημένο μυαλό του.

"Dead Synchronicity: Tomorrow Comes Today" είναι το πρώτο μέρος της σειράς "Dead Synchronicity":
Βοηθήστε τον Michael να αντιμετωπίσει μια πεθαμένη πραγματικότητα, ένα σύμπαν που ξεθωριάζει. Αντιμετωπίστε έναν ανελέητο κόσμο που αρρωσταίνει και εξαφανίζεται. Πρόσωπο όχι παρελθόν, κανένα παρόν, κανένα μέλλον. Αντιμετωπίστε την επικείμενη στιγμή του "νεκρού συγχρονισμού".
Και καλύτερα να βιαστείς. Γιατί, αλλιώς ... τι θα κάνετε όταν ο Χρόνος διαλύεται;

Μια τρομερή πανδημία μετατρέπει ολόκληρη την ανθρωπότητα σε "διαλυμένη" - τους άρρωστους των οποίων η deliria τους παρέχει υπερφυσικές γνωστικές δυνάμεις ... αλλά και τις κατευθύνει προς έναν φρικτό θάνατο.

Η ρίζα αυτής της ασθένειας φαίνεται να είναι το "Μεγάλο κύμα", μια ανεξήγητη αλυσίδα φυσικών καταστροφών που κατέστρεψε όλες τις πηγές ενέργειας και τις επικοινωνίες και έσκασε τον κόσμο σε ένα χάος άγρια ​​ελεγχόμενο τόσο από τις αρχές όσο και από το στρατό.

Ο Μιχαήλ, ένας άνθρωπος χωρίς παρελθόν, θα πρέπει να ανακτήσει την ταυτότητά του και να αποκωδικοποιήσει τα γεγονότα που έφεραν τον κόσμο στην άκρη της κατάρρευσης. Επειδή, αν δεν βιαστεί, δεν θα μπορέσει να αποφύγει την επικείμενη στιγμή της «νεκράς συγχρονικότητας», όταν ο Χρόνος διαλύεται ...

Dead Synchronicity: Αύριο έρχεται Σήμερα είναι μια περιπέτεια που κάνει κλικ σε ένα σημείο και έχει μια εκπληκτική δυστοπική πλοκή, ένα ξεχωριστό, εξπρεσιονιστικό 2D στυλ τέχνης και ένα ατμοσφαιρικό soundtrack.
Το παιχνίδι αποτίει φόρο τιμής στις κλασσικές περιπέτειες (Το μυστικό του νησιού Monkey, Broken Sword, Ημέρα της Tentacle ...) αλλά περιστρέφεται γύρω από ένα πιο ώριμο θέμα, σύμφωνα με τα παιχνίδια όπως το I Have No Mouth και πρέπει να Scream ή Sanitarium .
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: