Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Blues And Bullets

Λήψεις: 15
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows 7 or later
Επεξεργαστής:Intel 2.4 GHz Dual Core
Μνήμη: 4 GB
Γραφικά: Video card supporting DirectX: Έκδοση 9.0
Αποθήκευση: 4 GB

775 seeds / 67 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Blues And Bullets

Περισσοτερα για το παιχνιδι Blues And Bullets

Η εταιρεία Α πλήθος των Monsters Μάρτιο του 2015 εισήγαγε ένα τρέιλερ για την επεισοδιακή Blues παιχνίδι δράσης και σφαίρες. Είναι διακοσμημένο σε στυλ του φιλμ νουάρ, τότε θα υπάρξει ζοφερή, απαισιόδοξες. Όπως αναμενόταν, τα γεγονότα ξεδιπλώνονται κάποτε στις αρχές της δεκαετίας του 1940. Τοποθεσία - ΗΠΑ. Το σημείο εκκίνησης είναι η πόλη Santa Esperanza. Εδώ ο ήρωας προσπαθεί να βρεθεί. Και ο ήρωας δεν είναι κάποιος, αλλά ο Eliot Ness. Πρόκειται για έναν διάσημο άνδρα: ήταν σε θέση να φυλακίσει τη διάσημη μαφία - Al Capone. Χρόνια έχουν περάσει. Ness συνταξιούχος, άνοιξε το δικό του μπαρ του με το δυνατό όνομα «Blues και σφαίρες», που σημαίνει «Λαχτάρα και σφαίρες.»

Η θλίψη θα πρέπει να αναβληθεί για λίγο, αλλά οι σφαίρες θα είναι χρήσιμες. Εδώ σημειώνουμε ότι η δράση λαμβάνει χώρα από τρίτους, γραφικό μαύρο και άσπρο και κόκκινο ... Εικόνα ακριβώς μαγέψει, αλλά για να λύσει το πρόβλημα θα καθυστερήσει μια κεφαλή μίας ημέρας Έλιοτ Νες και πάλι να ασχοληθεί με την Αλ Καπόνε, αλλά τώρα όλα είναι διαφορετικά - γκάνγκστερ ζητά για να βοηθήσει να βρει την απήγαγαν εγγονή. Στη συνέχεια, οι δημιουργοί υπόσχονται να εντυπωσιάσουν με εκπλήξεις. Θα είστε σε θέση να βεβαιωθείτε ότι τον Μάιο, τότε μπορείτε να κατεβάσετε το Blues And Bullets torrent. Ακριβώς η έκδοση για το Xbox One, σε άλλες πληροφορίες, ενώ δεν υπάρχει.

Εάν ήταν μόνο για να πυροβολήσει, το παιχνίδι δεν θα ταξινομηθεί noir. Θα πρέπει να πληρούν μια σειρά από χαρακτήρες και συμπεριφορές διαλόγους γεμάτο συμβουλές, αναζητήστε τις χορδές για την αποκάλυψη των μυστικών. Η απαγωγή ενός παιδιού είναι μόνο ένα έγκλημα που θα αντιμετωπίσει η Ness. Δυστυχώς, η πορεία του θα περάσει μέσα από αυτό το δρόμο από το πρόβλημα, αλλά αυτό που είναι πραγματικά εκεί - το φόβο και τον τρόμο. Επομένως, η λαχτάρα θα επιστρέψει και οι σφαίρες δεν θα εξαφανιστούν οπουδήποτε ...
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: