Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Belladonna

Λήψεις: 31
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
OS: Windows Vista / Windows 7 / Windows 8
CPU: Intel Celeron 1.8GHz
RAM: 2 GB
VIDEO CARD: ενσωματωμένο κύκλωμα
FREE DISK SPACE: 500 MB

309 seeds / 207 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Belladonna

Περισσοτερα για το παιχνιδι Belladonna

Η Belladonna είναι ένα γοτθικό παιχνίδι περιπέτειας, στριμμένο και σκοτεινό. Πάρτε το ρόλο ενός κοριτσιού πτώματος που αναδύεται από τους νεκρούς σε ένα εγκαταλελειμμένο εργαστήριο και αποκαλύψτε τα μυστήρια σχετικά με το θάνατό σας και την αναζωογόνησή σας.

Μετά το θάνατο του μικρού τους παιδιού, ο γιατρός Wolfram von Trauerschloss και η σύζυγός του Belladonna αφέθηκαν να ασχοληθούν με την τραγωδία, ωστόσο είναι σε θέση. Ο γιατρός εκτοξεύεται σε μια σκοτεινή εμμονή, αφιερώνοντας τη ζωή του στην αναζήτηση της κατάκτησης του θανάτου. Η τρέλα εξαπλώνεται και η Belladonna έρχεται σύντομα στην απελπισία, αλλά το παραμύθι παίρνει εκπληκτικές στροφές, καθώς οι νεκροί επαναφέρονται στη ζωή και οι ζωντανοί δεν είναι αξιόπιστοι.

Το παιχνίδι διερευνά διάφορα θέματα, όπως ο ρόλος των κακοποιών και των ηρώων, τα ηθικά συστήματα αξίας και τα διάφορα είδη φρίκης. Είναι μια περιπέτεια "point-and-click" και θα σας ζητήσει να διαβάσετε περισσότερα κείμενα που εμπνέονται με στυλ από το μυθιστόρημα της Mary Shelley, Frankenstein ή The Modern Prometheus. Αυτό το παιχνίδι δεν είναι τρομακτικό με τον τρόπο που μια ταινία τρόμου του Χόλιγουντ είναι τρομακτική, αλλά σίγουρα δεν παίζει παιδί. Η ιστορία πηγαίνει σε ένα μυστηριώδες μέρος πέρα ​​από τη ζωή και το θάνατο, και σας βάζει στο μυαλό των unliving πλάσματα και τις κοσμοθεωρίες τους.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: