Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Armikrog

Λήψεις: 16
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ:Windows XP+
Επεξεργαστής: Pentium 4 or equivalent
Μνήμη: 2 GB
Γραφικά: DirectX: Έκδοση 9.0
Αποθήκευση: 2 GB

627 seeds / 410 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Armikrog

Περισσοτερα για το παιχνιδι Armikrog

ο Armikrog είναι ένα μοναδικό κινούμενο πηλό κινούμενου σημείου και κάντε κλικ στο παιχνίδι περιπέτειας από τους δημιουργούς του Earthworm Jim και του Neverhood. Ακολουθήστε τις περιπέτειες του διαστημικού εξερευνητή Tommynaut και του τυφλού ξένου ομιλητικού σκύλου Beak-Beak, καθώς αποκαλύπτουν τα μυστήρια του φρουρίου που τα κρατά αιχμάλωτα μέσα από την εξερεύνηση και την επίλυση των παζλ!

• Ακολουθήστε τις περιπέτειες του διαστημικού εξερευνητή Tommynaut και του τυφλού εξωγήνου σκύλου που μιλάει Beick-Beak, καθώς ξετυλίγουν τα μυστήρια του φρουρίου που τα κρατά αιχμάλωτα μέσα από την εξερεύνηση και την επίλυση των παζλ!

• Αγαπητοί χαρακτήρες που σχεδίασε ο Doug TenNa pel δημιουργός του Γαιοσκώληκα Jim και αναπτύχθηκε από τους δημιουργούς του The Neverhood, του Ed Schofield και του Mike Dietz.

• Το πλούσιο cast του φωνητικού ταλέντου φέρνει στη ζωή τους τους χαρακτήρες του Armikrog, συμπεριλαμβανομένων των γνωστών ηθοποιών Jon Heder (Napoleon Dynamite), Rob Paulsen (Pinky and the Brain) και του Michael J. Nelson (Mystery Science Theatre 3000).

• Πρωτότυπο soundtrack που δημιουργήθηκε και καταγράφηκε από τον Αμερικανό τραγουδοποιό και παραγωγό δίσκων Terry Scott Taylor.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: