Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Anna’s Quest

Λήψεις: 14
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows XP ,Windows Vista 7 , 8
Επεξεργαστής: Intel Doual Core 2GHz
Μνήμη: 4 GB
Γραφικά: Καρτα γραφικων 256 ΜΒ
Αποθήκευση: 1,2 GB

673 seeds / 38 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Anna’s Quest

Περισσοτερα για το παιχνιδι Anna’s Quest

Το 2012, ένα ανεξάρτητο αυστραλιανό στούντιο Krams Design, το οποίο δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη Dean Krams, παρουσίασε το παιχνίδι του Anna's Quest. Πρώτον, η έκδοση Steam ήταν διαθέσιμη στο Steam Greenlight. 1, αλλά το 2013 η διανομή του σταμάτησε. Ωστόσο, αυτό δεν οφείλεται στο γεγονός ότι το έργο σταμάτησε, το αντίθετο. Δανός Krams και οι συνεργάτες του έχουν κάνει ένα σημαντικό νέο βήμα: προσέφυγαν στη γερμανική εταιρεία Δαιδαλική Entertainment, διάσημο για την ικανότητα να δημιουργούν εξαιρετική εμφάνιση δύο διαστάσεων αναζήτηση - μάρτυρας της ψιθύρισε κόσμο. Και τώρα η τελική έκδοση του παιχνιδιού είναι έτοιμη! Θα μπορέσετε να κατεβάσετε τον torrent της Quest της Άννας από εμάς στις 2 Ιουλίου.

Σημείο & σημείο κλικ:
Το παιχνίδι γίνεται σε συμφωνία με τις παραδόσεις του σημείου είδους και κάντε κλικ στο κουμπί, δηλαδή, οι παίκτες συχνά θα κάνετε κλικ στο αριστερό πλήκτρο του ποντικιού ταυτόχρονα να διατηρήσει την πλήρη συγκέντρωση για την αντιμετώπιση των παζλ. Εδώ συσχετίζονται συχνά με την άψογη διαχείριση των αντικειμένων, δηλαδή με την τηλεκινησία. Η μικρή Άννα απέκτησε αυτή την ικανότητα αφού απήχθη από μάγισσα. Το κορίτσι έψαχνε για ένα φάρμακο για τον παππού της, αλλά από το πουθενά εμφανίστηκε ο μάγισσας-κακοποιός. Έβαλε φυλακή στην Άννα στο μπουντρούμι για ένα πείραμα, αφιερωμένο στη διανοητική διαχείριση όλων των ειδών. Μόνο η κυρία δεν πίστευε ότι έδωσε προσωπικά στο θύμα της την ευκαιρία να βγει από την ...

Κύριοι χαρακτήρες:
Ένας από τους σημαντικούς χαρακτήρες είναι επίσης ένα αγόρι με ένα αρκουδάκι Ted. Ίσως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η μάγισσα τον μετέτρεψε σε ένα μικρό παιδικό παιχνίδι. Αλλά η γενναία καρδιά παραμένει στο νέο σώμα, οπότε ο Ted θα βοηθήσει ευχάριστα την Άννα να αντιμετωπίσει τις δοκιμές. Εδώ όπως εδώ το παραμύθι έχει αποδειχθεί. Με την ευκαιρία, ο Dane Krams εμπνεύστηκε από τα έργα των αδελφών Grimm και Andersen. Επομένως, σε μέρη τα πάντα είναι διασκεδαστικά, μερικές φορές - ζοφερά, σε μερικά σημεία - αγγίζοντα, συν το ξεσκέπασμα θα είναι απροσδόκητο. Πριν συμβεί, η Άννα θα συναντηθεί με δράκους, τρουλούς, αστεία διαβόλους, κατσίκες και ανθρώπους διαφόρων φυλών.

Χαρακτηριστικά της Quest της Άννας:
- Το παιχνίδι που διαβάζετε εμπνέεται από τα διάσημα ευρωπαϊκά παραμύθια.
- Ένα παιχνίδι που είναι πολύ διασκεδαστικό και εύκολο στη διαχείριση χάρη στο σύστημα point & click.
- Ένα παιχνίδι που προσελκύει απαράμιλλα γραφικά - χαρακτήρες και αντικείμενα σχεδιάζονται με το χέρι.
- Ένα παιχνίδι που είναι γεμάτη μαύρο χιούμορ - Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να καταστρέψετε τέτοια ώστε να στερήσει από τους επισκέπτες του ποτού ταβέρνα.
- Ένα παιχνίδι στο οποίο τα αντικείμενα πετούν χάρη στην τηλεκινησία. Και ο μικρός, σχεδόν τσέπης δράκος της Άννας πετάει ... Σε γενικές γραμμές, υπάρχουν πολλές εκπλήξεις!
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: