Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

LEGO The Lord of the Rings

Λήψεις: 15
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Microsoft® Windows® XP SP3, Vista, or Windows® 7
Επεξεργαστής: Dual Core CPU @ 2GHz (Pentium D or better)
Μνήμη: 16 MB
Γραφικά:NVIDIA® 7600, 7800, 8800 GT or ATI Radeon™ HD 1950 or higher
Αποθήκευση: 8 GB

7 seeds / 127 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι LEGO The Lord of the Rings

Περισσοτερα για το παιχνιδι LEGO The Lord of the Rings

Με βάση Άρχοντα της κίνησης τριλογία εικόνα Δαχτυλίδια, LEGO® Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών ακολουθεί τις αρχικές ιστορία-γραμμές του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών: Η Συντροφιά του Δαχτυλιδιού, Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Οι Δύο Πύργοι, και ο Κύριος των Δαχτυλιδιών: η Επιστροφή του βασιλιά, λαμβάνοντας παίκτες μέσα από τα επικά γεγονότα ιστορία εκ νέου φανταστεί με το χιούμορ και την ατελείωτη ποικιλία του παιχνιδιού LEGO.

Εμπιστευμένος με το επικίνδυνο έργο να καταστρέψει ένα αρχαίο μαγικό δαχτυλίδι που απειλεί όλα όσα είναι καλά, ο Φρόδο αναγκάζεται να εγκαταλείψει το ήσυχο σπίτι του. Αλλά το δαχτυλίδι θέλει να βρεθεί και ο δρόμος προς το όρος Doom, το μόνο μέρος όπου μπορεί να καταστραφεί, θα είναι επικίνδυνη και γεμάτη με Orcs και fouler πράγματα. Για να βοηθήσει Φρόντο, μια υποτροφία σχηματίζεται -Aragorn το Ranger, Gandalf τον Οδηγό, Λέγκολας την Elf, Gimli ο Νάνος, Boromir ένας άνθρωπος της Γκόντορ, και οι φίλοι Χόμπιτ Φρόντο του Sam, Merry και Pippin. Οι παίκτες ξαναζήσουμε το μύθο μέσα από τις LEGO μίνι φιγούρες, καθώς εξερευνούν τα θαύματα, να λύσει γρίφους διαχρονικό, και να ξεπεράσουν ατελείωτες εχθρούς στην προσπάθειά τους να καταστρέψουν το Δαχτυλίδι.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: