Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Child of Light

Λήψεις: 15
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows Vista, Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (32/64bit versions)
Επεξεργαστής:Intel Core2Duo E8200 @ 2.6 GHz or AMD Athlon II X2 240 @ 2.8 GHz
Μνήμη:2 GB
Γραφικά: nVidia GeForce 8800 GT or AMD Radeon HD2900 XT (512MB VRAM with Shader Model 4.0 or higher)
DirectX: Έκδοση 9.0c
Αποθήκευση: 3 GB

261 seeds / 331 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Child of Light

Περισσοτερα για το παιχνιδι Child of Light

Η Aurora, μια νεαρή κοπέλα από το 1895 της Αυστρίας, ξυπνάει στη χαμένη παραμυθένια ήπειρο της Λεμουρίας. Για να επιστρέψει στο σπίτι πρέπει να πολεμήσει ενάντια στα σκοτεινά πλάσματα της Βασίλισσας της Νύχτας, που έχουν τον ήλιο, το φεγγάρι και τα αστέρια. Διακυβεύεται όχι μόνο η Λεμουρία, αλλά η αληθινή μοίρα της Aurora.
Βασικά χαρακτηριστικά

Μια περιπέτεια περιμένει!
Δημιουργήθηκε από μια ταλαντούχα ομάδα στο Ubisoft του Μόντρεαλ, χρησιμοποιώντας το πλαίσιο UbiArt, το Παιδί του Φωτός είναι ένα RPGrove από παραμύθια, συμπληρωμένο με μια ιστορία, επιμελημένη σε στίχους και ομοιοκαταληξία. Βάζετε σε μια ζωντανή ζωγραφική, το μαγευτικό τοπίο της Λεμουρίας είναι μια πρόσκληση για να εξερευνήσετε έναν κόσμο που χάθηκε πολύ καιρό.

Εισάγετε τον κόσμο της Λεμουρίας
Σε όλο το ταξίδι σας μέσω της Λεμουρίας θα συναντήσετε πολλά εκκεντρικά πλάσματα, από τα πνεύματα του δάσους μέχρι τα ποντίκια μέχρι τις κακές μάγισσες και τα κακά θαλασσινά φίδια. Ανακαλύψτε μια τεράστια γη με εικονικές τοποθεσίες και συναρπαστικά μπουντρούμια που θα εξελιχθούν καθώς η Aurora ανακτά τα κλεμμένα φώτα.

Καταπολέμηση του σκοταδιού
Μάχη εχθροί χρησιμοποιώντας ένα σύστημα μάχης ενεργητικού χρόνου παράλληλα με την πυγολαμπίδα Igniculus και άλλα μέλη του κόμματος της Aurora στην προσπάθειά τους να ανακτήσουν τον ήλιο, το φεγγάρι και τα αστέρια. Χτυπάτε τους εχθρούς σας χρησιμοποιώντας ένα βαθύ σύστημα κόμματος. Παίξτε με έναν φίλο τόσο ως Aurora όσο και με τον Igniculus χρησιμοποιώντας το συνεργαζόμενο multiplayer drop-out drop-out.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: