Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Bloodbath Kavkaz

Λήψεις: 29
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Microsoft® Windows® 7
Επεξεργαστής: Dual Core 2.0 GHz
Μνήμη: 2 GB
Γραφικά: NVIDIA GeForce 8600
Αποθήκευση: 2 GB

707 seeds / 210 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Bloodbath Kavkaz

Περισσοτερα για το παιχνιδι Bloodbath Kavkaz

Το Bloodbath Kavkaz είναι μια Action-packed Top-Down Action που βασίζεται στον ρωσικό πολιτισμό, λέγοντας την ιστορία του καυκάσου πρώην δολοφόνου, τον Σαμίλ Ρακμανόφ. Μετά από ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα, ο Σάμιλ παίρνει στα χέρια ενός μυστηριώδη ξένου, ο οποίος του προσφέρει μια συμφωνία που δεν μπορεί να αρνηθεί. Ο Σαμίλ πρέπει να βρει και να σκοτώσει τον ηγέτη του εγκληματικού συνδικάτου της Μόσχας, που ονομάζεται Jafar, πριν από την ανατολή του ή αλλιώς θα πεθάνει. Όντας απελπισμένος, ο Σαμίλ ξεκινάει το γεμάτο αίμα τρόπο στα βάθη της βραδιάς της Μόσχας, όπου θα συναντήσει όλες τις φρίκες του ρωσικού σύγχρονου πολιτισμού και θα λύσει τη μεγάλη συνωμοσία.
Βίαιες εκτοξεύσεις, sl-mo, συναρπαστική μη γραμμική ιστορία και ξεχασμένη shawarma - όλα αυτά σας περιμένουν στο Bloodbath Kavkaz. Πιείτε yazhka, σπάστε τις πόρτες, σκοτώστε τους άπιστους, τίποτα δεν σας σταματά σε αυτό το παιχνίδι.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: