Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Mortal Kombat Komplete Edition

Λήψεις: 14
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ:32-bit: Windows Vista, Windows 7, Windows 8
Επεξεργαστής:Intel Core 2 Duo, 2.4 GHz | AMD Athlon X2, 2.8 GHz or better
Μνήμη: 2 GB
ΓραφικάNVIDIA GeForce 8800 GTS | AMD Radeon 3850 or better
DirectX®:10
Αποθήκευση: 10 GB

23 seeds / 197 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Mortal Kombat Komplete Edition

Περισσοτερα για το παιχνιδι Mortal Kombat Komplete Edition

Το τελευταίο κεφάλαιο του εικονικού αγωνιστικού franchise είναι τώρα διαθέσιμο! Βιώστε το θανατηφόρο τουρνουά με όλους τους επιθετικούς και τους μοναδικούς θανάτους τους. Οι παίκτες εισέρχονται στο βασίλειο για να αντιμετωπίσει τις Kombatants στο Mortal Kombat Komplete Edition, προσφέροντας όλο το downloadable περιεχόμενο (DLC), συμπεριλαμβανομένων ατρόμητος πολεμιστών Skarlet, Kenshi και βροχή, καθώς και το περιβόητο κυνηγός όνειρο Freddy Krueger. Επιπλέον, το παιχνίδι προσφέρει 15 Klassic Mortal Kombat Δέρματα και τρεις Klassic Θάνατοι (Scorpion, Sub-Zero και ερπετών).

Το Mortal Kombat Komplete Edition διαθέτει δυναμικό gameplay συμπεριλαμβανομένης της ομάδας ετικετών, του πύργου Challenge και μιας πλήρους λειτουργίας μήκους χαρακτηριστικών. Οι παίκτες επιλέγουν από ένα εκτεταμένο lineup των εικονικών πολεμιστών του παιχνιδιού και προκαλούν τους φίλους τους στο παραδοσιακό 1 vs. 1 αγώνες ή οι παίκτες μπορούν να παρακολουθήσουν μάχες και να αλληλεπιδρούν άμεσα με τους παίκτες στο διαδίκτυο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού King of the Hill. Το παιχνίδι υποστηρίζει το Mortal Kombat Tournament Edition Fight Stick και παρέχει πλήρη ικανότητα ελεγκτή. Οι παίκτες θα έχουν επίσης πρόσβαση στα επιτεύγματα και τα στατιστικά του leaderboard.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: