Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Survival Postapocalypse Now

Λήψεις: 16
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows XP
Επεξεργαστής: Inte 2 GHz
Μνήμη: 2 GB
Γραφικά:DirectX: Έκδοση 9.0c
Δίκτυο: Ευρυζωνική σύνδεση διαδικτύου
Αποθήκευση: 2,5 GB

781 seeds / 350 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Survival Postapocalypse Now

Περισσοτερα για το παιχνιδι Survival Postapocalypse Now

Είστε ένας άνθρωπος που έχει χάσει τα πάντα. Κυριολεκτικά. Η ζωή σας, το σπίτι σας, η μνήμη σας. Ανοίγοντας τα μάτια σας, βρεθείτε στη μέση του δάσους. Τι συνέβη; Ποιος είσαι εσύ και πού είσαι; - Άγνωστο. Ξέρεις μόνο ότι δεν είσαι μόνος εδώ. Έχετε ακούσει το ρητό "Ο άνθρωπος στον άνθρωπο - ο λύκος!"; Τώρα λειτουργεί! Και λειτουργεί καλά! Θέλετε να επιβιώσετε; - Μερικοί κατάφεραν να επιβιώσουν με τα γυμνά χέρια τους. Εντοπίστε τον εαυτό σας και ρυθμίστε το δρόμο σας Τι συνέβη με τον κόσμο γύρω και γιατί ο κόσμος πέθανε, είναι το κύριο θέμα σήμερα;

-Η Σιμπέρια είναι σοβαρή. Η Σιβηρία είναι κρύα και δεν δίνει ζωή στους αδύναμους. Θέλετε να επιβιώσετε; - Να είστε ισχυρότεροι από αυτή τη σκάλα με ένα όπλο προς την κατεύθυνση σας.
-Το σπίτι σου είναι τώρα εδώ. Αλλά από την άποψη του συνόλου του σπιτιού σας θα γίνει γρήγορα δελεαστικό θήραμα. Κατασκευάστε το νέο σπίτι σας, ενισχύστε και προστατέψτε το.
- Τίποτα δεν είναι αιώνιο. Και το όπλο σας - ίσως ο πιο πιστός φίλος σε αυτόν τον κόσμο. Φροντίστε το, βυθίστε το και θα σας εξυπηρετήσει καλά.
-Διαθέστε στο χέρι. Αν νιώθετε ότι δεν χρειάζεστε κανέναν. Είσαι δροσερό. Αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις, οι άνθρωποι δεν επιβιώνουν. Μια ομάδα δύο ατόμων έχει την εξουσία και πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα καλύψει την πλάτη σας.
- Εσύ - άνθρωπος. Ένας άνθρωπος πρέπει να φάει, να πίνει, να ντυθεί ... αν δεν θέλετε να πάρετε. Ό, τι συμβαίνει, ό, τι συνέβη, οι άνθρωποι βιαζόταν και πολλά χρήσιμα πράγματα. Εσείς απλά πρέπει να κοιτάξετε.
Και πάλι: εσύ - ο άνθρωπος. Δεν είστε κατασκευασμένοι από χάλυβα. Γιατί να μην χρησιμοποιήσετε ένα από αυτά τα αυτοκίνητα που έμειναν από τους βιαστικούς ανθρώπους; Το μόνο που χρειάζεστε είναι να βρείτε κάποια καύσιμα, κάποια μπαταρία και κάτι από αυτό που θα χρησιμοποιούσατε για να ανάψετε τον κινητήρα.

Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε για τη μεταφορά του παιχνιδιού στην Unity 5. Αυτό θα μας επιτρέψει να διορθώσουμε τα περισσότερα (και ίσως όλα) από τα σφάλματα και τα ελαττώματα. Θα μας επιτρέψει να κάνουμε το παιχνίδι οπτικά πιο "νόστιμο". Προς το παρόν, η ενημερωμένη έκδοση του παιχνιδιού βρίσκεται στο στάδιο της δοκιμής άλφα. Η ομάδα ανάπτυξης ενημερώνει τον κατάλογο δοκιμών Alpha όσο πιο συχνά γίνεται. Χάρη σε εσάς και τους καλεσμένους σας, το κάνουμε "Survival: Postapocalypse Now" καλύτερα!
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: