Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

ZombiU

Λήψεις: 15
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows 7 SP1 (64bit version only)
Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo E7300 @ 2.6 GHz or AMD Athlon II X2 240 @ 2.8 GHz
Μνήμη: 4 GB
Γραφικά: nVidia GeForce GTS 450 or AMD Radeon HD5770 (1024MB VRAM)
DirectX: Έκδοση 9.0c
Αποθήκευση: 25 GB

386 seeds / 382 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι ZombiU

Περισσοτερα για το παιχνιδι ZombiU

Είσαι ακόμα αναπνέει, για τώρα, αλλά πόσο καιρό θα επιβιώσει το λαβύρινθο των δρόμων του Λονδίνου και υπόγεια κανάλια, εγκαταλείφθηκε από τον έξω κόσμο και περιβάλλεται από μολυσμένο; Τα τρομακτικά ερείπια της ανθρωπότητας, μαστίζονται από την τρομακτική ασθένεια, ανακάτεμα στους δρόμους, περιμένοντας σε κάθε στροφή να λυμαίνονται διαβίωσης σάρκα σας.

Η εμπειρία επιβίωσης από το ZombiU έχει γίνει αναβαθμισμένη για λήψη σε κονσόλες επόμενης γενιάς και PC. Το ZOMBI παίρνει τη δύναμη της τελευταίας γενιάς υλικού για να σας φέρει ένα νέο επίπεδο φρίκης. Δοκιμάστε τη θέλησή σας να επιβιώσετε, αλλά προσέξτε: ο θάνατος είναι μόνιμος και μπορείτε να χάσετε τα πάντα.
Χαρακτηριστικά
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ
Πόροι είναι περιορισμένοι, οι εχθροί σας είναι πολλές, και ποτέ δεν ξέρεις πότε θα βρείτε περισσότερα όπλα, πυρομαχικά, πρώτες βοήθειες, ή τα τρόφιμα. Πώς διαθέτετε τους πόρους σας.

ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ
Η επιβίωση δεν είναι εγγυημένη. Μόλις πεθάνετε, ο χαρακτήρας σας μολύνεται και ενώνεται με την ορδή των νταηλίκων που διακινδυνεύουν μέσω του Λονδίνου. Θα επιστρέψετε ως εντελώς νέο χαρακτήρα και θα προσπαθήσετε να επιβιώσετε, πάλι, με την πρώτη αποστολή σας να ανακτήσετε τα προμήθειες του προηγούμενου χαρακτήρα σας.

ΤΣΑΝΤΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
Η τσάντα σας περιέχει όλα τα υπάρχοντά σας, εργαλεία, απογραφή, κιτ πρώτων βοηθειών, χάρτες και πολλά άλλα. Μην αποσυρθείτε, καθώς τα ζόμπι μπορεί να σας επιτεθούν ανά πάσα στιγμή. Αν πεθάνεις, η τσάντα σου μένει με τον παλιό σου χαρακτήρα, ο οποίος είναι τώρα ζόμπι. Θα διακινδυνεύσετε όλα για να πάρετε την τσάντα σας πίσω, ή να αρχίσετε να καθαρίζετε εκ νέου;

ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝ
Επιβίωσε σε μια πόλη γεμάτη από τρομερή ιστορία, βασιλικά μυστικά και αιματηρές ιστορίες. Περιηγηθείτε στον μεσαιωνικό πύργο του Λονδίνου, στο περίφημο παλάτι του Μπάκιγχαμ και στους μοντέρνους δρόμους που γεμίζουν με όχλους των νεκρών.

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Συνδυάζοντας τη φρίκη του ZombiU με το εκλεπτυσμένο gameplay και τα αναβαθμισμένα γραφικά, ο ZOMBI φέρνει τον shooter survivalist πρώτου προσώπου στις κονσόλες επόμενου γένους και στον υπολογιστή. Προσαρμοσμένη σε μια μοναδική οθόνη, το ενεργό σύστημα παύσης, εξακολουθεί να σας κάνει ευάλωτους κατά τη σάρωση του περιβάλλοντος σας, την ολοκλήρωση μίνι παιχνιδιών ή την αναζήτηση του αποθέματος και του εξοπλισμού σας.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: