Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

X-MEN ORIGINS WOLVERINE

Λήψεις: 3
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows XP / Windows VISTA
Επεξεργαστής: Intel Core 2 E 6300 GHz / AMD Athlon 64 3000 Ghz
Μνήμη: 1 GB
Γραφικά:256 MB cart
Αποθήκευση: 8 GB

435 seeds / 457 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι X-MEN ORIGINS WOLVERINE

Περισσοτερα για το παιχνιδι X-MEN ORIGINS WOLVERINE

Ποιοι είναι οι X-Men; Οι μεταλλάξεις με υπερδυνάμεις και κάθε μέλος της ομάδας έχει αυτές τις δυνατότητες μοναδικές. Για παράδειγμα, ο James Howlett, γνωστή ως Wolverine, φαινομενικά συνηθισμένος άνθρωπος, αλλά στα χέρια του κρύβονται θανατηφόρα νύχια που καλύπτονται με την ισχυρότερη στον κόσμο (εικονική φυσικά) υλικό - adamantium. Επιπλέον, αυτό το μεταλλάκτη είναι πρακτικά άτρωτο - βαθιά τραύματα καθυστερούν σε αυτό αμέσως, τα θανατηφόρα δηλητήρια δεν προκαλούν ακόμη και μεγάλες ζημιές. Είναι ευκίνητος, γρήγορος, ανθεκτικός, ατρόμητος και αδέξιος! Αλλά γιατί είναι έτσι; Για πολύ καιρό όχι μόνο οι οπαδοί των κωμικών βιβλίων για τους X-Men, αλλά και ο ίδιος ο Wolverine, που έχασε τη μνήμη του, δεν το γνώριζαν. Και, τέλος, η σειρά Origins: Wolverine είπε σε όλους για τα φοβερά μυστικά του παρελθόντος του. Το 2009, με βάση τα κίνητρά της, απελευθερώθηκε η ταινία "X-Men: The Beginning". Wolverine ", ακολουθούμενη από ένα βίντεο με το ίδιο όνομα. Είναι αλήθεια ότι στη Ρωσία η απελευθέρωση έγινε μόνο το 2011.

Χαρακτηριστικά:
- Όταν ταξιδεύετε στους δρόμους της μνήμης του, Wolverine θα παλέψει συνεχώς με τα πλήθη των εχθρών, χρησιμοποιώντας όλες της τις δυνάμεις, επιδέξια κρατώντας αιχμηρά νύχια και vytvoryaya όλα τα είδη των θεαματικές φιγούρες.
- Το Wolverine είναι πολύ γρήγορο και επιδεξιό, κατέχει μια μαζική τεχνική μάχης, επιτρέποντας έναν χρόνο για να απαλλαγείτε από τους εχθρούς. Αλλά αν κάποιος από αυτούς είναι τακτοποιημένος και δεν κινδυνεύει να έρθει κοντά, ο μεταλλάκτης θα κάνει μια αστραπή και θα ασχοληθεί με το τέλος.
"Στην πραγματικότητα, ο ίδιος ο Wolverine δεν είναι ένας από αυτούς που δουλεύουν." Πηγαίνει στα οστά, σκοτώνει όλους γύρω και δεν νοιάζεται καθόλου για την υγεία του. Απλά έχει ισχυρή ανοσία - βαθιά τραύματα γι 'αυτόν σαν γρατζουνιές. Είναι πραγματικά δύσκολο να νικήσουμε αυτόν τον πολεμιστή, γι 'αυτό ένας gamer μπορεί να αντέξει πολύ!
"Αποδεικνύεται ότι Wolverine έχει περισσότερες δεξιώσεις σε απόθεμα από ό, τι συνήθως χρησιμοποιεί." Ο παίκτης θα είναι προσωπικά πεπεισμένος για αυτό μόλις το μεταλλαγμένο γκρινιάζει και δεν καταδεικνύει μόνο νέες επιθέσεις, αλλά ολόκληρους συνδυασμούς τεχνικών.
- «X-Men Wolverine» - αυτό δεν είναι μια δράση hack-n-slash και, ως εκ τούτου, η μετάλλαξη δεν θα είναι πάντα εξαπλωθεί με πάθος τα πλήθη των εχθρών. Μερικές φορές θα χρειαστεί να υπολογίσετε το αδύναμο σημείο του εχθρού και να σκεφτείτε τις τακτικές - αυτό θα βοηθήσει ένα ζωικό ένστικτο - μερικές φορές ένα παζλ λύνεται.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: