Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Watch Dogs

Λήψεις: 32
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
OS: Τα Windows Vista (SP2) και παραπάνω - μόνο 64 bit
CPU: Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66Ghz / AMD Phenom II X4 940 @ 3.0Ghz και καλύτερα
RAM: 6 GB
VIDEO CARD: Nvidia Geforce GTX 460 / AMD Radeon HD 5770 ή καλύτερα
FREE DISK SPACE: 18-19 GB (~ 21 GB για την ώρα εγκατάστασης του πακέτου)

462 seeds / 129 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Watch Dogs

Περισσοτερα για το παιχνιδι Watch Dogs

Το μόνο που χρειάζεται είναι η ταλάντευση ενός δακτύλου. Συνδέουμε με φίλους. Αγοράζουμε τις τελευταίες συσκευές και εργαλεία. Ανακαλύπτουμε τι συμβαίνει στον κόσμο. Αλλά με το ίδιο απλό κτύπημα, ρίχνουμε μια όλο και πιο εκτεταμένη σκιά. Με κάθε σύνδεση, αφήνουμε ένα ψηφιακό ίχνος που παρακολουθεί κάθε κίνηση και ορόσημο, κάθε μας αρέσει και μας αρέσει. Και δεν είναι μόνο άνθρωποι. Σήμερα, όλες οι μεγάλες πόλεις είναι δικτυωμένες. Οι αστικές υποδομές παρακολουθούνται και ελέγχονται από σύνθετα λειτουργικά συστήματα.

Στο Watch_Dogs, το σύστημα αυτό ονομάζεται Κεντρικό Λειτουργικό Σύστημα (CTOS) και ελέγχει σχεδόν κάθε κομμάτι της τεχνολογίας της πόλης και περιέχει βασικές πληροφορίες για όλους τους κατοίκους της πόλης.

Παίζετε ως Aiden Pearce, ένας λαμπρός χάκερ και ο πρώην κακοποιός, Ποιος εγκληματικό παρελθόν οδήγησε σε βίαιη οικογενειακή τραγωδία. Τώρα για το κυνήγι για όσους βλάψουν την οικογένειά σας, θα είστε σε θέση να παρακολουθήσετε και να χαράξετε όσους σας περιβάλλουν. Αποκτήστε πρόσβαση σε πανταχού παρούσες κάμερες ασφαλείας, κατεβάστε προσωπικές πληροφορίες για να εντοπίσετε έναν στόχο, να ελέγξετε τα φανάρια και τα μέσα μαζικής μεταφοράς για να σταματήσετε τον εχθρό ... και πολλά άλλα.

Χρησιμοποιήστε την πόλη του Σικάγου ως το απόλυτο όπλο σας.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: